Pris

Vi skræddersyr det tilbud i ønsker!

Disse priser er baseret på pakker, som er populære blandt vores kunder. Vi tilbyder et varieret og spændende træningslejr med en fin blanding af træninger og aktiviteter. Forskellige grupper har forskellige ønsker og behov. Derfor skræddersyr vi det tilbud i ønsker. Både indholdet og prisen kan ændres efter jeres ønsker. Kontakt os, så laver vi en unik og begivenhedsrig træningslejr for jer!

Omkostninger

Adventures Barcelona skræddersyr træningslejren efter jeres ønsker, behov og budget. Vi ønsker at skabe et begivenhedsrigt ophold inden for jeres budget. Vi kommer med gode råd og tips, for at gøre det til en optimal rejse for jer. Vi kan lave ture fra ca. kr 2 495. Prisen afhænger af tid på året, standard for overnatning og typer af aktiviteter, som i vil inkludere i jeres rejse.

Planlægning

Det er en god ide at starte med planlægningen tidligt, således at man får booket hoteller, træningsanlæg og får de billigst mulige flybilletter. Vi hjælper jer hele vejen, og finder de bedste priser for jer. Vi arrangerer ture hele året. Det er værd at bemærke, at priserne varierer meget alt efter om man er inden for eller uden for højsæsonen.

Vejledning

Hos Adventures Barcelona får man personlig vejledning. Man bliver mødt af en hyggelig rejseleder i lufthavnen, og bliver taget godt af hele vejen. Hvis der sker noget undervejs, er vi til stede og er tilgængelige for jer. Kombinationen af vores lokale tilknytning til Barcelona og at vi selv er skandinaver, betyder at vi forstår kundens forventninger og kan forudsige eventuelle kulturelle udfordringer der kan opstå. Vi og vores samarbejdspartnere ønsker at give jer fantastiske oplevelser i Barcelona, der opfylder alle jeres forventninger.

Præcisering

  • Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i pris og indhold. Dette afhænger af flere faktorer. Antallet af rejsende, tidspunkt på året, efterspørgsel og tidspunkt for bestilling.
  • Priser på billetter til FC Barcelonas kampe afhænger af modstanderen og tidspunkt for bestillling. Dette kan give ændringer pakkeprisen.
  • Vi tager forbehold for fejl og/eller ændringer som vi ikke råder over.
  • Det nøjagtige tidspunkt for FC Barcelona kampe, bestemmes ikke før 2 uger før kick-off. Det betyder at kampene kan være enten lørdag eller søndag, normalt om aftenen. Dette bør overvejes i forbindelse med bestilling af flybilletter. FC Barcelona refunderer ikke billetter.
  • De inkluderede måltider serveres på hotellet.
  • Antal træninger kan variere med antal aktiviteter.
  • Eurokursen svinger betydeligt. Vi forbeholder os ret til at foretage en prisjustering hvis valutakursen ændrer sig markant. Dette beregnes i forbindelse med sidste betalingsdato.

Klik her for de fuldstændige rejsevilkår...