Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Aktiviteter i Barcelona
 • 1

Aktiviteter i Barcelona

Spændende aktiviteter i Barcelona

Aktiviteter i Barcelona, SpanienGad vide hvad man skal lave i Barcelona? Leder du efter de bedste aktiviteter i Barcelona? Spænding? Fart? Sjov? Udfordringer? Sightseeing? Gastronomi? Eller nogle vidunderlige teambuilding aktiviteter i Barcelona? Så er du kommet til det rette sted! Adventures Barcelona kan tilbyde de bedste aktiviteter i Barcelona, til en fantastisk pris!

Når man rejser på en tur sammen, er gode fælles oplevelser vigtigt. Barcelona er den perfekte destination. Her findes noget for enhver smag. I planlægger blot en studierejse, grupperejse, firmarejse eller træningsophold. Uanset hvilken type af rejse man planlægger, vil spændende og sjove aktiviteter være en fantastisk tilføjelse til det faglige indhold.

 

Teambuilding i Barcelona

Adventures Barcelona kan tilbyde en bred vifte af aktiviteter for alle aldre og interesser. Deltag i en uhyrlig sjov bubble fodboldkamp. Konkurrer og udforsk Barcelona med Amazing Race Barcelona. Besøg FC Barcelona på Camp Nou og oplev fodbold i verdensklasse. Få hjertet til at pumpe med racing i hurtigt tempo og spændende aktiviteter på vandet. Hvad med wakeboarding, ATV kørsel eller rafting? Måske frister det mere med en udfordrende og sjov dag med teambuilding? Eller måske vil man slappe af og nyde god mad og lokale catalanske delikatesser? Her er det bare at vælge og vrage. Adventures Barcelona finder de Barcelona aktiviteter i drømmer om. Vi tager os af det praktiske, så i kan få en uforglemmelig tur!

De mest populære aktiviteter i Barcelona

Teambuilding i Barcelona, Spanien

 1. Bubble Fodbold
 2. Amazing Race Barcelona
 3. Segway Sightseeing
 4. ATV - Quad Racing
 5. Laser Combat
 6. Trætopsløb
 7. Racing på Circuit Catalonia
 8. Vin- og Cava smagning
 9. Spa og massage
 10. Gourmet aften

Vælg en af kategorierne nedenfor, for flere aktiviteter og mere information:

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...