Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Sykling
 • 1

Træningslejr Cykling Barcelona

Fantastisk træningslejr cykling i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde jer en fantastisk træningslejr i cykling og mountainbike i Barcelona. På træningslejr i cykling, får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere og mulighed for at samarbejde med og konkurrere mod talentfulde spanske cyklister. En begivenhedsrig træningslejr i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!

Træningslejr cykling i Barcelona, Spanien

Træningslejr Cykling

En træningslejr i udlandet kan være så mange ting. Grunden til at vi tilbyder en træningslejr i cykling i Barcelona, er at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en omfattende sportsoplevelse! Oplevelsen af at træne i en af verdens bedste cykel nationer. Mulighed for at samarbejde med lokale spanske cykelklubber. Træning sammen med spanske cyklister, hvor i kan udveksle viden og erfaringer. Få tips og råd fra professionelle spanske trænere, der kan hjælpe jer at tage det næste skridt. Besøg Barcelona, en af verdens mest spændende og populære byer, som byder på attraktioner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Nou Camp eller besøg andre store sportsbegivenheder.

Når man rejser på træningslejr sammen, vil man gerne opleve noget mere end blot et afsides hotel. På træningslejr i cykling i Barcelona, kan man være med på en række spændende aktiviteter, opnå sportslige fremskridt og få minder for livet!

Cykling og Mountainbike

Cykling og mountainbike i Pyrenæerne, i nærheden af Barcelona, Spanien

Cykling er meget populært i Spanien, og der er mange cykelklubber af meget høj kvalitet i Barcelona. Mange unge talentfulde atleter kommer til Spanien på træningslejr. Både Costa Brava og Pyrenæerne tilbyder cykeloplevelser af de sjældne. Vi hjælper jer også med deltagelse i arrangementer og konkurrencer i Spanien, både i cykling og mountainbiking. En træningslejr i cykling i Barcelona, giver jer mulighed for at komme i kontakt med lokale spanske klubber, trænere og cyklister, samt mulighed for at udveksle erfaringer og ekspertise. At træne med og konkurrere mod andre talentfulde atleter er både motiverende og berigende, især når man kommer fra forskellige sportskulturer. Vi kan også tilbyde forskellige seminarer med relevante temaer.

Barcelona er en stor idræts by og var vært for sommer-OL i 1992. Byen tilbyder en række fremragende sportsfaciliteter og en stolt sportshistorie. Vi kan tilbyde jer udfordrende ruter i spændende landskab, træningscenter, fysioterapi og alle nødvendige faciliteter. Man kan vælge at bo i selve Barcelona, eller i en af de andre smukke byer i nærheden af Barcelona. Dette er en fantastisk mulighed for at samarbejde med dygtige spanske cyklister! Træningslejren i Barcelona kan være et højdepunkt for året, og kan være en god arena for både sportslige fremskridt og til at styrke samhørigheden i klubben.

 

Træningslejr Cykling i SpanienTræningslejr Cykling i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr cykling i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i cykling eller mountain bike i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både cyklister og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? Konkurrencer? Spansk træner? Træningscenter? Seminar?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Træning med lokale cyklister

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • To daglige træninger
 • Træninger med lokale cyklister
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien på træningslejr i cykling i Barcelona

Vi tilbyder spektakulære ruter i smukke omgivelser på træningslejr cykling i Barcelona. Områderne omkring Barcelona, Costa Brava og Pyrenæerne er meget velegnet til både cykling og mountain biking. Flere af vores partnerhoteller tilbyder egen spa afdeling, med mulighed for spa, massage, fysioterapi og mere, og swimmingpool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder spektakulære ruter i smukke omgivelser på træningslejr cykling i Barcelona.

Billetter

Oplev store sportsbegivenheder i Spanien mens jer er på træningslejr i Barcelona

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. At sidde et par meter fra de store stjerner, som er idoler for mange, er en vidunderlig oplevelse. I kan få se verdens bedste cykelryttere på nært hold i La Vuelta, Spanien Rundt. Adventures Barcelona kan også skaffe billetter til andre spændende sportsbegivenheder i Spanien, såsom at se FC Barcelona spille fodboldkamp på Camp Nou.

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. Vi organiserer billetter, så i ser de største stjerner på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Konkurrer

Delta i cykeltävlingar på träningsläger för cykling i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde er konkurrencer mod talentfulde spanske cyklister. Det er altid spændende at konkurrere, men spændingen er ekstra stor hvis modstanderne er fra andre lande. Cyklister fra Spanien holder et højt niveau, tilbyder gode udfordringer og stort sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan fokusere på at få mest ud af konkurrencerne. 

Vi tilbyder konkurrencer mod talentfulde spanske cyklister. Cyklister fra Spanien holder et højt niveau, tilbyder gode udfordringer og stort sportsligt udbytte.

Seminar

Deltag i seminarer på træningslejre i cykling i Barcelona, Spanien

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Kunskapsutbyte med lokala klubbar i Spanien på träningsläger för cykling

Udveksling af viden er vigtig for Adventures Barcelona. Vi ønsker, at klubberne får mulighed for at udveksle erfaringer med lokale klubber når de er på træningslejr cykel i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur. Vi tilbyder  samarbejde med spanske cyklister, spansk træner, seminarer og konkurrencer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr cykling i Spanien.

Træner

Samarbejd med professionelle spanske trænere på træningslejr i cykling i Barcelona

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske trænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren i cykling. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og cyklister.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren i cykling. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og cyklister.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Mountain Bike

Træningslejr Mountain Biking i Barcelona, Spanien

Vi kan tilbyde jer træningslejr i mountainbike i Barcelona-området. Der er glimrende træningsforhold omkring Barcelona, og ikke mindst i bjergkæden Pyrenæerne. I kan vælge om i vil have base i Barcelona eller i nogle af de smukke bjerglandsbyer i Pyrenæerne. Når i rejser på træningslejr i mountainbike får i stort sportsligt udbytte og unikke oplevelser i naturskønne omgivelser!

Vi kan tilbyde jer træningslejr i mountainbike i naturskønne omgivelser i Pyrenæerne.

Pyrenæerne

Glimrende træningsforhold i Pyrenæerne på træningslejr cykling i Barcelona, Spanien

Den naturskønne bjergkæde Pyrenæerne ligger kun et par timers kørsel fra Barcelona. Flere stadier af La Vuelta, Spanien rundt, går gennem Pyrenæerne. Her kan i træne i særdeles smukke omgivelser og få store sportslige udfordringer. Vi skræddersyr træningslejre i cykling, baseret på jeres ønsker og behov, og arrangerer alt det praktiske, så i kan nyde naturen og opnå sportslige fremskridt i Spanien. 

Pyrenæerne, kun et par timers kørsel fra Barcelona, tilbyder store sportslige udfordringer, både ved traditionel cykling og mountain biking.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...