Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir i Barcelona, Spania
 • 1

Træningslejr og turneringer i Barcelona

Fantastiske træningslejre og turneringer i Spanien!

Vi tilbyder skræddersyede træningslejre i Barcelona i fodbold, håndbold, basketball, tennis, svømning og andre sportsgrene. Glimrende træningsforhold, kæmp mod spanske hold, træn med professionelle spanske trænere og deltag i turneringer. Se de største Barcelona stjerner på nært hold. Unikke oplevelser til gode priser!

Træningslejr i Barcelona og turneringer i SpanienTræningslejr i Barcelona

Rejs på træningslejr i Barcelona og giv holdet et træningsophold de sent vil glemme. I vil træne med de største klubber, besøge deres akademier, lære af professionelle spanske trænere og deltage i relevante seminarer. Vi tager jer til Camp Nou og Palau Blaugrana, således at man kan komme til at se nogle af verdens bedste spillere på nært hold. Barcelona tilbyder glimrende træningsforhold hele året rundt. Vi arrangerer kampe mod lokale spanske hold og sportsfolk, som både er inspirerende og lærerigt.

Adventures Barcelona tilbyder også spændende sociale aktiviteter i Barcelona som Bubble fodbold, det Amazing Race, Wakeboarding og mere. En træningslejr i Barcelona kan både give et stort sportsligt og socialt udbytte. Vi ønsker at give jer en begivenhedsrig rejse fuld af sportsoplevelser!

Turneringer i Spanien

Adventures Barcelona hjælper jer med deltagelse i cup og turneringer i Spanien. Vi tager os af alt det praktiske omkring deltagelse i en turnering i Barcelona, såsom indkvartering, transport, reservationer og billetter. Vi forbereder alt, således at i kan fokusere på de sportslige fremskridt og få glæde af oplevelserne. Adventures Barcelona vil gerne invitere jer til en uforglemmelig turnering eller træningslejr i Barcelona. Grib chancen og lad jeres hold få et træningsophold ud over det sædvanlige. Kom hjem med nye færdigheder og fyldt med optimisme til en ny sæson!

 • Træningslejr Basketball

  Basketball turneringer og træningslejre i Barcelona, Spanien. Kom til Barcelona og få et træningsophold ud over det sædvanlige! Kampe mod spanske hold, glimrende træningsforhold, træning med spanske professionelle trænere og deltagelse i turneringer. Se de store stjerner i Barcelona live og lær af de bedste!
 • Træningslejr Fodbold

  Træningslejr Fodbold i Barcelona, Spanien. Tag på træningslejr til Barcelona, den by, som har opfostret nogle af de virkelig store fodboldtalenter. Kampe mod spanske hold, glimrende træningsforhold, træninger med FC Barcelona og RCD Espanyol's akademier, se FC Barcelona med Messi og Neymar på Camp Nou! En vidunderlig oplevelse!
 • Træningslejr Håndbold

  Træningslejr Håndbold i Barcelona, Spanien. Deltag i Granollers cup eller andre turneringer. Glimrende træningsforhold, kampe mod spanske hold og træning med spanske professionelle trænere. Se FC Barcelonas håndboldhold med nogle af verdens bedste håndboldspillere i Palau Blaugrana. Bliv inspireret og lær af de bedste!
 • Granollers Cup Håndbold

  Rejs til Barcelona og deltag i håndboldturneringen Granollers Cup. Adventures Barcelona skræddersyr det bedste program til jer i Granollers Cup, baseret på jeres ønsker og behov. Vi tilbyder jer unikke oplevelser til gode priser! Granollers Cup er den mest populære håndboldturnering i Spanien, og det er en stor fornøjelse for os at invitere jer til de uforglemmelige håndbold oplevelser i Spanien!
 • Træningslejr Atletik

  Vi kan tilbyde jer en vidunderlig træningslejr for atletik i Barcelona. På træningslejr i Barcelona får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere og mulighed at samarbejde med og konkurrere mod talentfulde spanske atleter. En begivenhedsrig træningslejr i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!
 • Træningslejr Svømning

  Vi kan tilbyde jer en vidunderlig træningslejr for svømning i Barcelona. På træningslejr i Barcelona, får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere og mulighed at samarbejde med og konkurrere mod talentfulde spanske svømmere. En begivenhedsrig træningslejr svømning i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!
 • Træningslejr Tennis

  Vi kan tilbyde jer en vidunderlig træningslejr for tennis i Barcelona. På træningslejr i Barcelona får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere, kampe mod lokale modstandere og mulighed for at deltage i lokale turneringer. En begivenhedsrig træningslejr tennis i Spanien med unikke oplevelser til gode priser!
 • Træningslejr Cykling

  Vi kan tilbyde jer en vidunderlig træningslejr for cykling i Barcelona. På træningslejr i cykling får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere, og mulighed for at samarbejde med og konkurrere mod talentfulde spanske cyklister. En begivenhedsrig træningslejr cykling i Spanien med unikke oplevelser til gode priser!
 • Træningslejr Andra Sportsgrene

  Vi kan tilbyde jer en fantastisk træningslejr i Barcelona i alle typer af sport. Skræddersyet træningslejr i hockey, rugby, golf og andre sportsaktiviteter med glimrende træningsforhold, kampe mod lokale hold og atleter, samarbejde med spanske trænere og mulighed for at se top sport live! En begivenhedsrig træningslejr i Spanien med unikke oplevelser til gode priser!