Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Hotell og transport i Barcelona
  • 1

Hotel og transport

Overnatning og hoteller i Barcelona, høj standard og gode priser!

Vi samarbejder med de bedste resorts og hoteller i Barcelona med glimrende faciliteter. Vi hjælper jer med overnatning, reservation og behagelig og effektiv transport, så i kan komme rundt og deltage i forskellige aktiviteter. I kan bare slappe af at nyde turen, Adventures Barcelona arrangerer alt det praktiske!

Overnatning og hoteller i Barcelona, Spanien

Overnatning

Vi samarbejder med gode hoteller i forskellige prisklasser, både i og udenfor Barcelona. Vi har flere by-muligheder. Det er også muligt at bo i en af de mindre byer på kysten, og rejse til Barcelona og til de forskellige aktiviteter. Derudover har vi aftaler med hoteller nær store træningsanlæg.

Her er det bare at vælge fra ønsker, behov og budget. Man kan vælge mellem halvpension og helpension. Hotellerne tilbyder forskellige faciliteter såsom wifi, swimmingpool, fitnesscenter, mødelokale, tennisbane, spa og mere, afhængigt af hvilket hotel man vælger.

 

Flyrejser og billige flybilletter til Barcelona, Spanien

Transport

Det tager ikke lang tid at flyve til Barcelona. Lufthavnen ligger sydvest for byen. Derfra tager det cirka 20 minutter at komme til byens centrum.

Adventures Barcelona sælger ikke flybilletter, men samarbejder med lokale rejsebureauer i Skandinavien, der kan arrangere flyafgange til og fra Barcelona. Nogle kunder foretrækker også at arrangere flybilletter på egen hånd.

  

Lokal transport i Barcelona, Spanien

Transport lokalt

Vi kan arrangere det således, at i vil blive afhentet i lufthavnen og kørt til hotellet. På samme måde, organiserer vi transport tilbage til lufthavnen, når i skal hjem.

Derudover kan vi arrangere transport i forbindelse med de forskellige aktiviteter, som i ønsker at deltage i. Vi har store komfortable busser med aircondition, der gør rejsetiden kort og behagelig.