Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Klassetur til Barcelona, Spania
 • 1

Skolerejser til Barcelona

Fantastiske studierejser, skolerejser og klasserejser til Barcelona, Spanien!!

En klasserejse til Barcelona er en glimrende mulighed for at kombinere fagligt udbytte med trivsel og sociale aktiviteter. Vi tilbyder unikke oplevelser til gode priser! På klasserejser til Barcelona vil man lære hinanden bedre at kende, få nye erfaringer og have det sjovt sammen. På samme tid får man faglig påfyldning, får øvet sproget og besøgt seværdigheder. Barcelona er det perfekte rejsemål for klasserejser, skolerejser og studierejser!

Klasserejser til Barcelona, Spanien

Klasserejser til Barcelona

Rejs på klasserejse til Barcelona, Spanien og få en rejse fyldt med spændende aktiviteter og nye oplevelser! Besøg spanske klasser og skoler, se hvordan undervisningen finder sted her og lær jævnaldrende studerende et kende. På klasserejser til Barcelona får man både praktiseret spansk og engelsk, man oplever hvad det vil sige at være ung i Spanien og måske får man nogle nye spanske venner for livet! Perfekt til både skoler og gymnasier. 

Barcelona er den perfekte by for en klasserejse til Spanien. I Barcelona kan man kombinere fagligt indhold med shopping, strandliv, sjov og aktiviteter. Barcelona byder på historie, kunst, kultur og nogle fantastiske attraktioner. Her er der utroligt meget at opleve og lære for både elever og lærere. Derudover omfatter en klasserejse til Barcelona spændende sociale aktiviteter, der får adrenalinen til at pumpe. Udforsk Barcelona gennem et Amazing Race, prøv wakeboard, kør ATV, jetski eller prøv andre sociale aktiviteter. Vi kan tage jer til Port Aventura, en af Europas største forlystelsesparker med Europas højeste rutsjebane. I kan cruise rundt med Segway på sightseeing i Barcelona og spille beachvolley eller slappe af ved stranden bagefter. Adventures Barcelona kan hjælpe jer med at gøre Barcelona til en uforglemmelig skoletur, med godt fagligt indhold og spændende sociale aktiviteter!

Skolerejser til Barcelona - Højskoler

Skolerejser til Barcelona, Spanien

Barcelona er en vidunderlig destination for folkehøjskoler, der ønsker at rejse på en skolerejse eller klasserejse! Ligegyldigt hvilken linje i er på, og hvilke interesser i har, vil i finde noget, der tiltaler jer i Barcelona! Vi kan skræddersy et program til klasserejse for en bestemt linje eller et program for en hel folkehøjskole på skolerejse.

Barcelona er en idrætsby med atleter og træningsanlæg i verdensklasse. Her findes der en række attraktive tilbud for udendørs aktiviteter, danselinjer, sportslinjer og andre linjer på klasserejse. Rundt om byen er der vidunderlig natur med fantastiske muligheder. Kysten byder på strandsport, dykning, snorkling, wakeboard, kiting og meget mere. Pyrenæerne er kun 90 minutter væk med gode betingelser for skiløb, vandreture, rafting, klatring og hvad du ellers måtte ønske.

Skoleture til Barcelona kan også indeholde kunst, kultur, musik og teater. Her findes der et stort udbud af forestillinger og festivaler. Lær flamenco af lokale lidenskabelige instruktører, tilbring en dag med en professionel fotograf og lær street fotografering, eller hvad med en eksotisk madlavningsklasse? Her er der mange muligheder! Derudover byder byen på et fantastisk klima, smukke strande, varierende shopping og et væld af andre oplevelser. Adventures Barcelona har lang erfaring med højskoler, og sammen med jer kan vi lave en fantastisk klasse- eller skolerejse til Barcelona!

Studierejser til Barcelona, Spanien

 

Studierejser til Barcelona - Universitet

Det kan være en udfordring at få arrangeret en god studierejse. Adventures Barcelona kan med vores lokale viden og erfaring hjælpe jer med at lave en uforglemmelig studierejse til Barcelona, fuld af oplevelser og relevant faglig indhold. Vi kan formidle kontakt med lokale uddannelsesinstitutioner og fag- og forskningsmiljø i Spanien, som er interessante for jeres studier. Det er både spændende og lærerigt at møde spanske studerende inden for samme fagområde, og det giver studierejser en ekstra akademisk dimension. Vi arrangerer virksomhedsbesøg, hvor man kan besøge internationale firmaer og se hvordan de arbejder og måske skabe kontakter til fremtiden.

Derudover kan vi tilbyde en række aktiviteter, som man kan vælge fra på studierejse til Barcelona. Få et rigtigt adrenalinsus på ATV, rafting, bubble fodbold, Amazing Barcelona Race eller nogle af vores action-pakkede aktiviteter. Se FC Barcelona på Nou Camp og mærk stemningen med 100 000 tilskuere. Deltag i nogle af vores teambuilding aktiviteter og styrk evnen til at samarbejde og kommunikere og få et godt grin. Vi kan tilbyde en uforglemmelig studierejse til Barcelona.


Adventures Barcelona

Rejser til Barcelona, Spanien

Adventures Barcelona vil gerne skræddersy en unik skolerejse, klasserejse eller studierejse til Barcelona for jer. Vi hjælper jer med at finde de bedste aktiviteter, og tager os af overnatningsmuligheder, transport, reservationer og billetter. Vi samarbejder med lokale firmaer, skoler og universiteter, så vores gruppe kan få et enestående akademisk udbytte af sin studierejse. Vi tager os af de praktiske detaljer, så i kan slappe af og nyde en uforglemmelig klasserejse til Barcelona. Vi sammensætter et program baseret på jeres ønsker, behov og budget. Vi ønsker at give jer den bedst mulige klasserejse til Barcelona indenfor jeres budget.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt for at komme på en klasserejse til Spanien, så fortjener man et begivenhedsrigt program!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr et program som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Faciliteter? Pool? Mødelokaler? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Firmabesøg? Studiebesøg? Seminar? Festivaler? Koncerter?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 4 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Picasso museet

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 6 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, pool, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet Aften

Pris fra kr 4 495,-

Besøg

Indholdsrige virksomhedsbesøg ved skolerejser, klasserejser og studierejser til Barcelona

Udveksling af viden er vigtig for Adventures Barcelona. Gennem vores virksomhedsbesøg får i mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder og skabe kontakter til fremtiden. Studerende får et indblik i internationale firmaer og mulighed for at udveksle viden og erfaringer. Det er både spændende og inspirerende at høste erfaringer fra en anderledes arbejdskultur end ens egen. 

Med vores virksomhedsbesøg får i mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder, udveksle erfaringer og skabe kontakter.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Glimrende faciliteter og hoteller i Barcelona ved studierejser, klasserejse og skolerejser til Barcelona

Vi samarbejder med glimrende hoteller, der tilbyder en række forskellige faciliteter. Dette omfatter blandt andet mødelokaler og auditorium. Flere tilbyder også indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner, og spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi og mere. Forskellige grupper kan have forskellige behov, kontakt os venligst på forhånd hvis i har særlige behov, og vi vil forsøge at arrangere det for jer.

Vi samarbejder med glimrende hoteller med en række faciliteter. Dette kan omfatte mødelokaler, auditorium, tennisbane, pool, spa m.m.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Studier

Deltag i skolebesøg og studiebesøg på en skolerejse eller klasserejse til Barcelona

Vi arrangerer besøg til forskellige skole- og uddannelsesinstitutioner. Dette omfatter både skoler og universiteter. For skoleklasser, betyder dette et møde med spanske unge. For studerende betyder det mulighed for at besøge et spansk universitet, møde spanske studerende og komme i kontakt med det internationale faglige miljø, indenfor deres egen studieretning. Her kan i dele erfaringer og møde et internationalt videns miljø.

Vi tilbyder studiebesøg på skoler og universiteter. I vil møde spanske studerende og høre om deres studieliv.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Seminar

Interessant seminar i Spanien ved skolerejser og klasserejser til Barcelona

Vi tilbyder seminarer, skræddersyet til jeres behov. Interessante fagfolk indenfor jeres felt eller fra andre relevante miljøer forelæser, og vi kan arrangere praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er et fantastisk sted at mødes og udveksle viden og erfaring, for studerende og fagfolk fra forskellige lande. Det er både inspirerende og lærerigt for studerende at få indsigt i hvordan andre tænker og arbejder i andre lande.

Deltag i seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk forelæser, og i kan deltage i forskellige workshops.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...