Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Velvære og Gastronomi i Barcelona
  • 1

Gastronomi og velvære i Barcelona

Besøg fantastiske restauranter i Barcelona og oplev spa og massage!

Vi kan tilbyde smagfulde aktiviteter i Barcelona. Prøv vin- og cava smagning, tapastur, gourmet restaurant, eller nyd spa og massage. Unikke oplevelser til gode priser! For jer der ønsker lidt personlig pleje og nyde lækker mad og drikke er Barcelona stedet. Gør som spanierne, nyd livet og øjeblikket!

Restauranter i Barcelona

Det traditionelle spanske køkken er kendt og værdsat over hele verden. Her kan i nyde lokale oste, lækre taps, oliven, og ikke mindst de vidunderlige paella sammen med et køligt glas vin. Den perfekte pause fra hverdagen.

Bliv introduceret til Spaniens kulinariske verden og tag et kursus i spansk madlavning. Man vil først besøge det lokale marked og finde de bedste ingredienser til køkkenet ledsaget af professionelle kokke. Sammen laver i mad, og nyder det udsøgte resultat. Opskrifter på autentisk paella og tapas tager man med hjem, som man kan servere for familie og venner. En god drink er også vigtig for spanierne. Her kan man besøge vingårde og smage den lokale vin, der er familiens stolthed.

Barcelona har mange muligheder indenfor personlig pleje, hvilket kan være dejligt at prøve, når man er på en rejse. Man kan vælge mellem forskellige typer af massage, spa og skønhedspleje. Adventures Barcelona hjælper jer med at finde alt det, i ønsker i Barcelona. Vi tager os af alt det praktiske som reservationer, billetter og transport. I skal kun koncentrere jer om oplevelsen og om at nyde øjeblikket!

Cava

Cava smagning i Barcelona og Penedes på grupperejser til Spanien

Cava er en mousserende vin, der hovedsageligt produceres i Penedès i Catalonien. Det er en naturlig del af alle store begivenheder i det catalanske familieliv. Nu har i mulighed for at besøge de gamle vingårde, og smage cavaen hvor den bliver lavet i sit oprindelige miljø.

Cava smagning i Catalonien. Nu har i mulighed for at besøge de gamle vingårde, og smage cavaen hvor den bliver lavet i sit oprindelige miljø.

Pris fra 17€

Gourmet

Gastronomiske og kulinariske højdepunkter i Barcelona

Grib muligheden for at opleve spansk gastronomi. Sammen med en lokal kok, besøger i Barcelonas berømte markeder og køber råvarer til de klassiske spanske og catalanske retter. Derefter tager han jer ud til en gammel vingård, for sammen at forberede en fest og nyde aftenen.

Grib muligheden for at opleve spanske gastronomi. Besøg markeder og forbered en madoplevelse med en lokal kok.

Pris fra 49

Massage

Nyd forskellige slags massage i Barcelona, Spanien

Efter en hektisk dag med en masse indtryk og forskellige oplevelser, kan en god massage være fantastisk. Vi kan tilbyde forskellige slags massage, alt fra shiatsu til chakra, chokolade massage og meget mere. Din krop slapper af, og du kommer til at hvile, og bliver fyldt med ny energi.

Efter en hektisk dag, kan en god massage være fantastisk. Vi tilbyder forskellige typer af massage, alt fra shiatsu til chakra, og chokolade massage.

Pris fra 29€

Restaurant

Bedste restauranter i Barcelona, Spanien

Barcelona er kendt for at have et køkken af høj kvalitet, og byen har ikke mindre end 22 restauranter med 1 eller flere Michelin stjerner. Her er der alt, der gør en gastronomisk oplevelse til noget udover det sædvanlige. I vil opleve at mad kan overraske, vække nysgerrighed og fremstå som kunstværker.

Barcelona er kendt for at have et køkken af høj kvalitet. En gourmet aften giver jer en vidunderlig madoplevelse udover det sædvanlige.

Pris fra 69€

Skønhed

En dag på skønhedssalon i Barcelona

Spanien er kendt for sine smukke kvinder og mænd, men al skønhed kommer ikke indefra. Der findes gode tilbud om forskellige skønhedsbehandlinger. Giv jer selv lidt personlig pleje og velvære, og nyd en dag på skønhedssalon.

Forkæl din skønhed, med en dag på skønhedssalonen. Giv dig selv lov til lidt personlig pleje og velvære og bliv varetaget af fagfolk.

Pris fra 29€

Tapastur

Deltag i tapas tur fra restaurant til restaurant i Barcelona

Spanien er kendt for sin tapas. Denne tur er en oplevelsestur med lokale delikatesser. En guide vil tage jer til de lokale perler og i vil opleve den kulinariske mangfoldighed, som tapas er. Tapas nydes sammen med et godt glas vin eller øl. Dette er en sjov og anderledes måde at opleve Barcelona på. 

Spanien er kendt for sin tapas. Denne tur er en oplevelsestur med lokale delikatesser og en lokal guide der følger jer rundt.

Pris fra 29€

Spa

Slap af og nyd livet på Spa i Barcelona

Barcelona kan tilbyde en række forskellige spa oplevelser. I kan vælge alt fra aromaterapi til tyrkisk bad, hydroterapi, flydetanke og flere andre tilbud. Tag en pause med gode venner og få en revitalisering i smukke og komfortable omgivelser.

Barcelona kan tilbyde en række forskellige spa oplevelser. Vælg alt fra aromaterapi til tyrkisk bad, hydroterapi og flere andre tilbud.

Pris fra 26€

Vin

Besøg vinmarker og prøv vinsmagning i Barcelona, Spanien

Spanien er kendt for sine fine vine. Her har i mulighed for at deltage i vinsmagning med vinkendere i Barcelona, eller at rejse ud til vinmarker og smage den lokale vin de producerer. Besøg vinmarker, udsøgte vinkældere og smag gårdejerens stolthed, en vin, der er udviklet gennem generationer.

Prøv vinsmagning i Spanien. Besøg vinkendere i Barcelona eller rejs ud til de lokale vingårde og smag de lokale vine de fremstiller.

Pris fra 19€