Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Basketball
 • 1

Træningslejr Basketball Barcelona

Fantastisk træningslejr basketball i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde jer en fantastisk træningslejr i basketball i Barcelona. En begivenhedsrig og uforglemmelig basketball oplevelse med glimrende træningsforhold, kampe mod lokale hold og muligheden for at se Barcelonas basketballhold live!

Træningslejr Basketball i Barcelona, SpanienTræningslejr Basketball i Barcelona

En træningslejr i udlandet kan være så mange ting. Grunden til at vi tilbyder træningslejr i basketball i Spanien, er at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en uforglemmelig basketball oplevelse! Oplevelsen af at se Barcelonas basketball hold, et af Europas bedste hold, live i Palau Blaugrana på Camp Nou. Se de virkelig store stjerner kæmpe, finte og dunke! Mærk stemningen og engagementet fylde hallen og lad dig rive med! Muligheder for at besøge Barcelona, en af verdens mest spændende og populære byer, som byder på attraktioner, shopping og strand liv.

Når man rejser på træningslejr sammen, vil man opleve noget mere end blot et afsides hotel og en sportshal. På træningslejr i Barcelona, kan man deltage i en række spændende aktiviteter og opleve verdenskendte seværdigheder. 

Træninger og Basketball Turneringer i Barcelona, SpanienTræninger og Basketball Turneringer i Barcelona

Bedre færdigheder, større forståelse, stærkere engagement og sammenhold, er de ønskede effekter af en træningslejr. Adventures Barcelona kan bidrage til dette. Vi arbejder tæt sammen med både små og store spanske basketball klubber. Vi arrangerer kampe mod spanske hold og organiserer mini turneringer. I kan også træne med lokale basketball hold og udveksle tips og viden. Professionelle spanske trænere kan afholde træninger for jer, noget som er inspirerende for både spillere og trænere. Man kan også deltage i forskellige seminarer indenfor teknik, taktik mm. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fra højt kvalificerede fagfolk, når man er på træningslejr basketball i Barcelona. 

Træningslejr Basketball i SpanienTræningslejr Basketball i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr basketball i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i basketball i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? En eller flere baner? Kampe? Spansk træner? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Kamp mod lokal modstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • To daglige træninger
 • Kamp mod lokal modstander
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien på træningslejr basketball i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter for klubber der er på træningslejr i Spanien. Indendørs haller af god standard med parketgulv, garderober og alle nødvendige faciliteter. Nogle af hallerne har flere baner, der kan bestilles. Flere af vores partnerhoteller tilbyder egen spa afdeling med mulighed for spa, massage, fysioterapi og mere, og pool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter. Indendørs haller af god standard med garderober og flere baner, hvis det ønskes.

Billetter

Billetter til Barcelona kamp, mens jer er på træningslejr basketball i Spanien

Det er specielt, når man kan se nogle af bedste i Europa spille basketball. At sidde et par meter fra de store stjerner, som er idoler for mange, er en vidunderlig oplevelse. Vi kan tilbyde jeres hold denne oplevelse. Vi kan skaffe billetter til hele holdet til Barcelonas hjemmekampe, så i kan opleve spil i verdensklasse på tæt hold. Vi kan også skaffe billetter til andre sportsbegivenheder i Spanien, hvis det ønskes.

Barcelona har et af Europas bedste hold i basketball. Oplev atmosfæren og stjernerne på nært hold. Vi skaffer billetter til jer!

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Kampe

Spil basketball mod spanske hold på træningslejr i basketball i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde, er kampe mod lokale spanske hold. Det er altid spændende at spille kampe, og spændingen er ekstra stor når modstanderen er fra et andet land. Hold fra Spanien holder højt niveau, tilbyder store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at få mest muligt ud af kampene.

Spil kampe mod lokale spanske hold. Spanske hold byder på store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Seminar

Deltag i seminarer i Spanien på træningslejr i basketball i Barcelona

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Udveksling af viden på træningslejr i basketball i Barcelona, Spanien

Udveksling af viden er vigtig for os. Vi ønsker at klubberne får mulighed for at udveksle erfaringer med lokale klubber, når de er på træningslejr basketball i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur end den man selv kommer fra. Vi tilbyder blandt andet samarbejde med spanske hold, spansk træner, seminarer og turneringer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr basketball i Spanien.

Træner

Samarbejd med spansk træner på træningslejr i basketball i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske trænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren i basketball. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren i basketball. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Udstyr

Udstyr til træningslejr i basketball i Barcelona, Spanien

Vi har forskelligt udstyr til rådighed til de hold der kommer på træningslejr i Spanien. Hvis i ikke ønsker at tage eget udstyr med, kan vi sørge for generelt træningsudstyr, såsom veste, kegler, bolde, mm. Nogle hold vil også have vandflasker, og vi kan organisere så det er klart før hver træning og kamp. Forskellige hold kan have forskellige behov, så kontakt os venligst på forhånd.

Vi har forskelligt udstyr til rådighed til vores hold på træningslejr. Forskellige hold har forskellige behov, så venligst kontakt os på forhånd og vi vil se hvad vi kan organisere.

Turnering

Deltag i basketball turneringer i Spanien på træningslejr i basketball i Barcelona

Et andet område vi fokuserer på er turneringer. Vi arrangerer turneringer i Spanien mellem skandinaviske hold og spanske hold. At møde hold fra forskellige nationer giver store oplevelser på banen, godt sportsligt udbytte og en masse sjov. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet af hold ikke er for stort. Det giver mulighed for samarbejde ud over kampene, fx. med fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Vi arrangerer turneringer mellem skandinaviske og spanske hold. Holdene kan samarbejde udenfor kampene, f.eks. med fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...