Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppereise til Barcelona, Spania
 • 1

Grupperejser til Barcelona

Fantastiske grupperejser til Barcelona, Spanien!

Vi skræddersyr unikke grupperejser til Barcelona for firmaer, skoler, sportsklubber og andre grupper. Uforglemmelige oplevelser og aktiviteter til gode priser! Vores mål er at skræddersy jeres drømmerejse til Barcelona. Uanset hvad formålet eller temaet for rejsen er, kan vi skabe et relevant og sjovt program. Barcelona er det perfekte rejsemål for mindeværdige oplevelser.

Grupperejser til Barcelona, SpanienGrupperejser til Barcelona

Barcelona er en af de mest populære rejsemål i Europa. Byen byder på historie, kunst, kultur, gastronomi, shopping og strandliv. Her kan du besøge de verdensberømte attraktioner som Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, osv. Deltag i udflugter til de hyggelige byer i området omkring Barcelona og langs Costa Brava. Deltag i spændende aktiviteter og kurser. Gå på indkøb langs Las Ramblas eller slap af på stranden og nyd solen. 

Rejseplanlægning

Det er utroligt sjovt at rejse på tur sammen, men for at turen bliver god, kræves der meget planlægning og forberedelse. Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi kan skræddersy grupperejsen i fællesskab med jer, ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi tager os af alt det praktiske, organiserer transport og hotel, og tager os af alle bookinger og reservationer af arrangementer og aktiviteter, som i gerne vil deltage i. Vi er til stede, og er tilgængelige for jer under hele opholdet. Med vores lokale erfaring, vil vi give tips og råd om hvad der kan være det rigtige for jer. Sammen gør vi grupperejseoplevelser fulde af dejlige minder for livet!

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Barcelona!

 • Firmarejser til Barcelona

  Tag på tur til Barcelona, Spanien og få en energiindsprøjtning, både fagligt og socialt. Vi kan arrangere studierejser og kick-off. Mød stærke lokale faglige miljøer og lav spændende aktiviteter og teambuilding, styrk medarbejdernes sammenhold og engagement.
 • Grupperejser til Barcelona

  Grupperejser til Barcelona, Spanien. Vi arrangerer spændende ture for alle typer af grupper og foreninger. Vi skræddersyr en drømmerejse til Barcelona for jer. Mød lokale foreninger eller nogle med lignende interesser. Deltag i spændende aktiviteter og oplev alt det, denne fantastiske by har at tilbyde!
 • Skolerejser til Barcelona

  Skolerejser, studierejser og klasserejser til Barcelona, Spanien. Tag sydpå og få en studierejse fyldt med sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser. Få akademisk viden og motivation, gennem spændende møder med spanske medstuderende og førende akademiske miljøer i Barcelona.
 • Træningslejr Basketball

  Træningslejr Basketball i Barcelona, Spanien. Kom til Barcelona og få et træningsophold ud over det sædvanlige! Kampe mod spanske hold, glimrende træningsforhold, træning med spanske professionelle trænere og deltagelse i turneringer. Se de store stjerner i Barcelona live og lær af de bedste!
 • Træningslejr Fodbold

  Træningslejr Fodbold i Barcelona, Spanien. Tag på træningslejr til Barcelona, den by, som har opfostret nogle af de virkelig store fodboldtalenter. Kampe mod spanske hold, glimrende træningsforhold, træning på akademierne til Barcelona og Espanyol, se Barcelona med Messi og Neymar på Camp Nou! En vidunderlig oplevelse!
 • Træningslejr Håndbold

  Træningslejr Håndbold i Barcelona, Spanien. Deltag i Granollers cup eller andre turneringer. Glimrende træningsforhold, kampe mod spanske hold, træning med spanske professionelle trænere. Se Barcelonas håndboldhold med spillere i verdensklasse kæmpe, finte og score! Bliv inspireret og lær af de bedste!