Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Fotball
 • 1

Træningslejr Fodbold Barcelona

Fantastisk træningslejr fodbold i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde en fantastisk træningslejr i Barcelona. En begivenhedsrig og uforglemmelig fodbold oplevelse med glimrende træningsforhold, kampe mod lokale hold, besøg hos akademierne til Espanyol og Barcelona, og oplev ikke mindst Barcelona med Messi, Neymar og Suarez på Camp Nou!

Træningslejr Fodbold i Barcelona, Spanien

Træningslejr Fodbold i Barcelona

En træningslejr fodbold i udlandet, kan være så mange ting. Nogle vælger at rejse på træningslejr til Tyrkiet eller Portugal. I Tyrkiet kan man få et fint og afsondret charter hotel og en fodboldbane. Grunden til at vi tilbyder en træningslejr fodbold i Spanien, er at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en uforglemmelig fodbold oplevelse!

Oplevelsen af at se Messi og Neymar lige foran jer sammen med 100 000 fodboldfans. Mærk atmosfæren og passionen regne ned over jer og nyd fodbold i verdensklasse på nært hold. Vi kan tilbyde jer en unik mulighed for at træne i La Masia ved Camp Nou, akademiet for FC Barcelona eller hos RCD Espanyols professionelle akademi. En unik mulighed for at lære fra de bedste og få vist jer frem! I Barcelona kan i også spille kampe mod talentfulde lokale spanske hold og få optimalt træningsudbytte. Omkostningerne er lidt højere i Spanien, men indholdet er noget helt andet. Sportslige ordninger som dette, får man ikke i andre lande!

Derudover er Barcelona en af de mest spændende og populære byer. Når man rejser på en tur sammen, vil man gerne opleve noget mere end et afsides hotel. Barcelona tilbyder en række spændende aktiviteter og attraktioner. Spanien er også et sikkert land at rejse til. Spanierne er venlige og imødekommende, og pigehold kommer ikke til at opleve uønsket opmærksomhed og ubehag i gaderne, som nogle desværre oplever på træningslejr i Tyrkiet.

Det optimale sportslige og sociale udbytte, får man på en træningslejr i Barcelona.

Træninger og Fodbold Turneringer i Barcelona

Træninger og Fodbold Turneringer i Barcelona, Spanien

Hele året rundt er der gode træningsbetingelser for fodbold i Spanien. Man kan vælge mellem en eller flere daglige fodboldtræninger, og mellem kunstgræs og naturligt græs. Vi arrangerer en eller flere kampe mod lokale spanske hold, og kan tilbyde deltagelse i lokale turneringer, hvis man ønsker dette. Det er både lærerigt og inspirerende at møde de lokale fodboldhold, og en vigtig del af en træningslejr i Spanien.

Vi arbejder tæt sammen med akademierne til RCD Espanyol og FC Barcelona. Vores hold kan komme og besøge deres fodboldakademier. Her får man en eller flere fodboldtræninger på deres anlæg, og man bliver instrueret af akademiets egne professionelle trænere. Udover teknik, taktik, spillestil, mm. fortæller de også om deres fodbold filosofi, hvordan de arbejder, og hvordan de spiller fodbold. Dette er lærerigt og inspirerende for både spillere og trænere på træningslejr i Barcelona.

 

Træningslejr Fodbold i Spanien

Træningslejr Fodbold i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr fodbold i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr fodbold i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? Natur/kunstgræs? Kampe? Spansk træner? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 795,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Kamp mod lokal modstander
 • Træning RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 495,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • To daglige træninger
 • Kamp mod lokal modstander
 • Træning RCD Espanyol akademi
 • Seminar RCD Espanyol akademi

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 995,-

Akademi

Besøg Barcelona og Espanyol sine akademier på træningslejr i fodbold i Spanien

Vi samarbejder med RCD Espanyol og FC Barcelona og vores hold kan træne hos deres akademier i en eller flere dage. Der vil i træne med akademiets egne professionelle trænere. I kan vælge fokusområde for træningen, og kan deltage på forskellige seminarer indenfor teknik, taktik, spillestil mm. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fra de bedste klubber i Spanien og i verden, og måske få vist sig frem!

Vi samarbejder med RCD Espanyol og FC Barcelona og vores hold kan træne hos deres akademier med akademiets egne professionelle trænere.

Kampe

Spil kampe mod spanske hold på fodbold træningslejr i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde er kampe mod lokale spanske hold. Det er altid spændende at spille fodboldkampe, og spændingen er ekstra stor når modstanderen kommer fra et andet land. Fodboldhold fra Barcelona og Spanien holder højt niveau, tilbyder store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at få mest muligt ud af fodboldkampene.

Spil kampe mod lokale spanske hold. Spanske hold byder på store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien på fodbold træningslejr i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter for klubber der er på træningslejr i Spanien. I kan vælge mellem kunstgræs- og naturgræsbaner i forskellige størrelser. Hvis der er behov for andre træningsfaciliteter, såsom indendørsbaner kan det også aftales. Flere af vores partnerhoteller tilbyder egen spa afdeling med mulighed for spa, massage, fysioterapi og mere, og swimmingpool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter. Jer kan vælge mellem kunstgræs- og naturgræsbaner i forskellige størrelser.

Seminar

Deltag i seminarer på træningslejre i fodbold i Barcelona, Spanien

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Udveksling af viden med lokale hold på træningslejr i fodbold i Barcelona

Udveksling af viden er et centralt begreb for Adventures Barcelona. Vi ønsker, at klubberne får mulighed for at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr fodbold i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur, end den man selv kommer fra. Vi tilbyder blandt andet samarbejde med spanske hold, spansk træner, seminarer og turneringer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr fodbold i Spanien.

Træner

Samarbejd med spanske trænere på træningslejr i fodbold i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske fodboldtrænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Barcelona

Billetter til Barcelona kamp på Nou Camp ved træningslejr i fodbold i Spanien

Vi kan give jer mulighed for at deltage i en fantastisk fodbold fest på Camp Nou! Se verdens bedste fodboldspillere som Messi og Neymar på nært hold. Oplev stemningen sammen med 100.000 på Camp Nou, når Barca hymnen lyder ud over stadion. Vi skaffer billetter for hele holdet til Barcelonas hjemmekampe, så i kan opleve fodbold i verdensklasse! Vi organiserer også billetter til andre begivenheder i Spanien, hvis det ønskes.

Deltag i en fantastisk fodbold fest på Camp Nou! Se verdens bedste fodboldspillere som Messi og Neymar på nært hold og nyd atmosfæren!

Turnering

Delta i fotbollsturneringar och cuper på träningsläger för fotboll i Barcelona

Et andet område vi fokuserer på er turneringer. Vi arrangerer turneringer i Spanien mellem skandinaviske hold og spanske hold. At møde hold fra forskellige nationer giver store oplevelser på banen, godt sportsligt udbytte og en masse sjov. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet af hold ikke er for stort. Det giver mulighed for at holdene også kan samarbejde ud over kampene, med fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Vi arrangerer turneringer mellem skandinaviske og spanske hold. Holdene kan samarbejde udenfor kampene, f.eks. på fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...