Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Gruppetur til Barcelona, Spania
 • 1

Grupperejse til Barcelona

Fantastisk grupperejse til Barcelona, Spanien!

Adventures Barcelonas skræddersyr uforglemmelige gruppeture til Barcelona. Unikke oplevelser til gode priser! Byen er på mange måder den perfekte destination. Her kan man kombinere sightseeing, shopping og strand liv. Man kan vælge fra en bred vifte af spændende aktiviteter og udflugter, og kan deltage i festivaler og begivenheder. Alt i et mildt og behageligt middelhavsklima.

Pigetur til Barcelona, Spanien

Pigetur

Det kan være en vidunderlig oplevelse at rejse på pigetur sammen med gode veninder. Barcelona er en fantastisk destination for sådan en grupperejse. Byen har kunst og kultur og spændende aktiviteter. Vi har en række tilbud indenfor gastronomi og velvære. Her kan man nyde god mad og drikke, vin- og cava smagning på vingårdene, eller udforsk de lokale delikatesser på tapastur. Efter en lang dag kan man slappe af i spaen med en massage. Shopping hører også til på en pigetur til Barcelona. Her finder man de store modehuse, verdenskendte shopping gader og små og store butikker med et stort udvalg og billige priser. Strandene ligger en kort gåtur væk, hvor du kan svømme og nyde solen. 

Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi tager os af alt det praktiske i fællesskab med jer, og planlægger grupperejsen ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi organiserer hotel og transport, og tager os af alle bookinger og reservationer af arrangementer og aktiviteter, som i gerne vil deltage i. Vi ønsker at skabe en uforglemmelig pigetur til Spanien sammen med jer, der giver oplevelser og minder for livet!

Herretur til Barcelona, Spanien

Herretur

En herretur til Barcelona sammen med gode venner, kan blive dette års store højdepunkt! Byen byder på det meste. Både fart og spænding, attraktioner, strandliv og fantastiske oplevelser. Vi kan tilbyde dig spændende aktiviteter. En herretur til Barcelona bør omfatte en fodboldfest på Camp Nou, se Messi og Neymar imponere, mærk stemningen med 100.000 på tribunerne, og oplev intensiteten i verdens måske bedste liga. På Circuit Catalunya kan i teste kørselsevner bag rattet i en Porsche, Ferrari eller racerbil. Eller hvad med en hysterisk morsom Bubble fodboldkamp eller et Amazing Race gennem Barcelonas gader? Her findes der noget for enhver smag.

Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi tager os af alt det praktiske, og planlægger grupperejsen i fællesskab med jer ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi organiserer hotel og transport og tager os af alle bookinger og reservationer af arrangementer og aktiviteter, som i gerne vil deltage i. Vi ønsker at skabe en fantastisk og uforglemmelig herretur til Spanien sammen med jer!

Temarejser til Barcelona i Spanien

Temarejser til Barcelona

Adventures Barcelona organiserer ture til Barcelona for alle typer af grupper og foreninger. Vi arrangerer således også, at i kan møde lokale foreninger eller grupper, der deler jeres interesser og lidenskaber. Sammen kan i dele erfaringer. Der kan forekomme uforglemmelige møder på grupperejser til Barcelona, og i kan skabe venskaber og minder for livet!

Barcelona tilbyder store historiske og kulturelle oplevelser indenfor både musik og kunst. Festivaler og begivenheder præger byen på forskellige tidspunkter i løbet af året. Derudover kan man besøge en række berømte attraktioner i Barcelona som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, osv. Vi arrangerer også udflugter til de hyggelige byer og interessante steder i området omkring Barcelona, samt langs Costa Brava kysten på vores grupperejser.  

Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi tager os af alt det praktiske, og planlægger turen i fællesskab med jer og ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi organiserer hotel og transport og tager os af alle bookinger og reservationer af arrangementer og aktiviteter, som i gerne vil deltage i. Sammen med jeres gruppe eller forening, ønsker vi at skabe en uforglemmelig grupperejse til Spanien!

 

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr et program som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Faciliteter? Pool? Mødelokaler? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Festivaler? Koncerter? Seminar? Besøg hos lokale?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 4 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Spa
 • Koncert
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 6 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, pool, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Festival
 • Koncert
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet Aften

Pris fra kr 4 495,-

Besøg

Besøg lokale grupper i Barcelona, Spanien

Forestil jer at have mulighed for at besøge de lokale grupper og foreninger, med lignende interesser og talenter som jer. Adventures Barcelona er optaget af kulturel udveksling og gør det muligt for jer. Bliv bekendt med lokale grupper og foreninger, udveksle viden og erfaringer. Deltag i fælles aktiviteter og arrangementer. Skab nye venskaber for fremtiden.

Jer har mulighed for at besøge lokale grupper og foreninger med lignende interesser og talenter som jer. Deltag i fælles aktiviteter og arrangementer.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Gode faciliteter og hoteller i Barcelona, ved grupperejser til Barcelona, Spanien

Vi samarbejder med glimrende hoteller, der tilbyder en række forskellige faciliteter. Dette omfatter blandt andet mødelokaler og auditorium. Flere tilbyder også indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner, og spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi og mere. Forskellige grupper kan have forskellige behov. Kontakt os venligst på forhånd, hvis i har særlige behov.

Vi samarbejder med glimrende hoteller med en række faciliteter. Dette kan omfatte mødelokaler, auditorium, tennisbane, pool, spa m.m.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Festivaler

Uforglemmelige festivaler i Barcelona, Spanien

Barcelona er vært for en række spændende festivaler og gadefester. Vi kan arrangere det således, at jeres gruppe kan være en del af disse festligheder. En fantastisk mulighed for at komme tæt på de lokale beboere og lære deres kultur at kende. Oplev de utrolige parader, de menneskelige pyramider, imponerende flammeoptog, catalansk kultur, dans, musik og meget mere.

Barcelona er vært for en række spændende festivaler og gadefester. Jer kan få mulighed for at være en del af disse festligheder.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Seminar

Interessante seminar i Spanien ved grupperejser til Barcelona

Vi tilbyder seminarer, skræddersyet til jeres behov. Interessante fagfolk indenfor jeres branche eller fra andre relevante miljøer forelæser. Vi kan også arrangere praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er et fantastisk sted at mødes og udveksle viden, for fagfolk fra forskellige lande. Det er både inspirerende og lærerigt for en organisation at få indsigt i hvordan andre tænker. 

Deltag i seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk i branchen forelæser, og i kan deltage i forskellige workshops.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...