Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Granollers Cup
 • 1

Granollers Cup 2017

Deltag i Granollers håndboldturnering 2017, en af verdens største håndboldturneringer!

Rejs til Barcelona og deltag i håndboldturneringen Granollers Cup 2017 . Adventures Barcelona skræddersyr den bedste tur for jer til Granollers Cup, baseret på jeres ønsker og behov. Vi tilbyder jer unikke oplevelser til gode priser! Granollers Cup er den mest populære håndboldturnering i Spanien, og det er en stor fornøjelse for os at kunne invitere jer til uforglemmelige håndbold oplevelser i Barcelona!

Granollers Cup Håndbold - Håndboldturnering i SpanienGranollers Cup Håndbold

Hvert år i juni kommer håndboldklubber fra hele verden til Spanien og samles i den lille by Granollers, ikke langt fra Barcelona. Her afholdes der hvert år Granollers cup, en stor international håndboldturnering. Turneringen er meget populær blandt skandinaviske hold. En sådan håndboldrejse kan blive en af dette års store højdepunkter.

Her møder i gode internationale hold, og kan forvente spændende og intense håndboldkampe. Flere af hallerne er tidligere brugt til både OL og VM. Granollers cup har en lang tradition og samlede sidste år over 250 hold fra 14 forskellige lande og mere end 4 200 håndboldspillere.

 

Deltag i Granollers Cup 2017

Deltag i Granollers Cup - Håndboldturnering i Spanien

Adventures Barcelona skræddersyr rejser til Granollers Cup 2017, baseret på jeres ønsker og budget. Vi organiserer alt det praktiske for jer i forhold til deltagelsen i Granollers cup. Vi tager os af hotel, transport, registreringer og reservationer. En af vores hyggelige guider ledsager jer gennem hele opholdet, således at i kan slappe af og koncentrere jer om at spille det bedst mulige håndbold.

Vi kan tilbyde vidunderlige hoteller i både Granollers og i den kystnære by Lloret de Mar. Mange af vores hold foretrækker at bo i den populære ferieby Lloret de Mar, byen byder på sol, strande og en bred vifte af aktiviteter. Efter en dag med intense håndboldkampe, kan det være behageligt at slappe af på stranden og tage en dukkert. Der er kun 300 meter ned til stranden fra vores hotel. Vi kan også tilbyde en række aktiviteter og udflugter, der kan kombineres med deltagelse i Granollers cup, således at i får en omfattende og vidunderlig tur til Spanien og Barcelona.

 

Adventures Barcelona skræddersyr ture til Barcelona Granollers CupAdventures Barcelona

Vi specialiserer os i sportsrejser til Barcelona. Udover Granollers Cup, tilbyder vi også skræddersyede træningslejre i Barcelona, efter jeres ønsker. Vi samarbejder blandt andet med håndbold afdelinger i FC Barcelona, BM Granollers og Esportiu Castelldefels, alle elite klubber i håndbold.

Adventures Barcelona fokuserer på indholdsrige ture, og derfor tilbyder vi en række spændende og sjove aktiviteter til vores hold. Ved en pause i jeres ophold kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race Barcelona, ATV kørsel mm. samt teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder de bedste aktiviteter sammen med jer, og organiserer alt det praktiske med billetter, reservationer og transport. I kan bare fokusere på at få oplevelser og på at have det sjovt sammen. Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt for at deltage i Granollers Cup, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere en uforglemmelig håndbold oplevelse i Barcelona!

Tilpasset

Vi skræddersyr en Granollers Cup som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og 
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Turneringsgebyr? Træning? Venskabskampe? Spansk træner?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 3 495,-

Exempel Paket

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5-8 overnatninger
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Indhold

 • Turneringsafgift Granollers Cup
 • Skandinavisk rejseleder i Granollers

Aktiviteter

Pris fra kr 3 795,-

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...