Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Andre Idretter
 • 1

Træningslejre Andre Sportsgrene

Fantastiske træningslejre i hockey, rugby, golf og andre sportsgrene i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde jer en skræddersyet træningslejr i hockey, rugby, golf eller andre sportsgrene. En omfattende sportsoplevelse med glimrende træningsforhold, kampe mod lokale hold og atleter, samarbejde med spanske trænere og mulighed for at se top sport live! En begivenhedsrig træningslejr i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!

Træningslejr i Spanien, glimrende træningsforhold for alle sportsgrene i BarcelonaSkræddersyet Træningslejr

Uanset om din sport er stor eller lille, er der en stor chance for at finde ligesindede i Barcelona. I Spanien er de glade for sport, og der udøves mange forskellige sportsgrene. Vi kan skræddersy træningslejre i alle former for sport. Der er gode træningsvilkår hele året rundt i Barcelona, og der er mange træningsanlæg af høj kvalitet. Her kan man få et fantastisk træningsophold, både sportslig og socialt. Når man rejser på træningslejr sammen, vil man gerne opleve noget mere end blot et afsides hotel og en sportsarena. Barcelona er en af verdens mest spændende og populære byer.  På træningslejr i Barcelona kan man kombinere træning med en række spændende aktiviteter og opleve de verdenskendte seværdigheder. Byen er ofte vært for sportsbegivenheder, og vi kan få fat i billetter til de store begivenheder.

Træningslejr hockey i Barcelona, SpanienTræningslejr Hockey

Hockey er meget populært i Spanien og der er mange hockeyklubber af høj kvalitet i Barcelona. Spanske hockeyklubber og trænere har et godt ry, og mange hockeyhold kommer til Spanien på træningslejr. En træningslejr i hockey Barcelona, giver jer mulighed for at komme i kontakt med lokale spanske klubber, trænere og spillere, og mulighed for at udveksle erfaringer og ekspertise. At træne med og konkurrere mod andre talentfulde spillere er både motiverende og berigende, især når man kommer fra forskellige sportskulturer. Vi hjælper jer også med deltagelse i turneringer, og arrangerer kampe mod lokale klubber. 

Træningslejr Rugby Barcelona, SpanienTræningslejr Rugby i Barcelona

Vi kan tilbyde jer en skræddersyet træningslejr i rugby i Barcelona. Her får man glimrende træningsforhold hele året og mulighed for at samarbejde med lokale spanske trænere, klubber og spillere. Vi arrangerer kampe mod lokale hold, og kan tilbyde spanske gæstetrænere. En god mulighed for at udveksle erfaringer og viden. Vi kan tilbyde faciliteter til rugby, både i selve Barcelona og i en række kystbyer lige udenfor Barcelona. Træningslejren kan kombineres med spændende aktiviteter indenfor sport og adrenalin og teambuilding.


Træningslejr Golf i Barcelona, Spanien

Træningslejr Golf i Barcelona

Spanien er en vidunderlig destination for golf. En træningslejr i golf i Barcelona, giver jer mulighed for at spille golf hele året rundt i et mildt og dejligt klima. Der findes en række talentfulde golfspillere og trænere i Spanien, og i vil have mulighed for at samarbejde med- og konkurrere mod nogle af disse. Vi fremmer også udveksling af viden og færdigheder mellem golfspillere på træningslejr og lokale golfspillere, hvis man ønsker dette. Barcelona tilbyder fremragende golfbaner og faciliteter, og giver et fantastisk træningsophold. Man behøver ikke at være en professionel golfspiller for at tage til Barcelona for at spille golf. Vi tilbyder golfrejser til alle former for golfspillere og på alle niveauer. Kontakt os, så vil vi skræddersy et tilbud til jer. 

Træningslejr i SpanienTræningslejr i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? Indendørs/udendørs? Kampe? Spansk træner? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Kamp mod lokal modstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglige træninger
 • Kamp mod lokal modstander
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien på træningslejr i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter for klubber der er på træningslejr i Spanien. Udendørs- og indendørs anlæg af høj standard med parketgulv, garderober og alle nødvendige faciliteter. Flere af vores partnerhoteller tilbyder egen spa afdeling med mulighed for spa, massage, fysioterapi og mere, og swimmingpool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter. Udendørs- og indendørs anlæg af høj standard med garderober og flere baner, hvis det ønskes.

Billetter

Billetter til Barcelona kampe mens jer er på træningslejr i Barcelona, Spanien

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. At sidde et par meter fra de store stjerner, som er idoler for mange, er en vidunderlig oplevelse. Vi kan tilbyde jer denne oplevelse. Vi skaffer billetter til hele klubben til Barcelonas hjemmekampe, så i kan opleve fodbold i verdensklasse på Camp Nou! Vi kan organisere billetter til andre spændende sportsbegivenheder i Spanien.

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. Vi organiserer billetter, så i ser de største stjerner på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Kampe

Spil kampe mod lokale hold, på træningslejr i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde er kampe mod lokale spanske hold og udøvere. Det er altid spændende at spille kampe, og spændingen er ekstra stor når modstanderen er fra et andet land. Hold og udøvere fra Spanien holder et højt niveau, tilbyder store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at få mest muligt ud af kampene.

Spil kampe mod lokale spanske hold og udøvere. Spanske udøvere byder på store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Seminar

Deltag i seminarer i Spanien på træningslejr i Barcelona

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Udstyr

Udstyr til træningslejr i Barcelona, Spanien

Vi har forskelligt udstyr til rådighed, til de hold der kommer på træningslejr i Spanien. Hvis i ikke ønsker at tage eget udstyr med til Spanien, kan vi sørge for generelt træningsudstyr, såsom veste, kegler, bolde, mm. Nogle hold vil også have vandflasker, og vi kan organisere så det er klar før hver træning og kamp. Forskellige hold kan have forskellige behov, så kontakt os venligst på forhånd.

Vi har forskelligt udstyr til rådighed til vores hold på træningslejr. Forskellige hold har forskellige behov, så venligst kontakt os på forhånd og vi vil se hvad vi kan organisere.

Træner

Samarbejd med spansk træner på træningslejr i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske trænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Kundskap

Kunskapsutbyte med lokala klubbar på träningsläger i Barcelona, Spanien

Udveksling af viden er et centralt begreb for Adventures Barcelona. Vi ønsker at spillerne får mulighed for at udveksle viden og erfaring med lokale spillere, når de er på træningslejr i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur. Vi tilbyder blandt andet samarbejde med spanske spillere, spansk træner, seminarer og turneringer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr i Spanien.

Turnering

Deltag i turneringer i Spanien, på træningslejr i Barcelona

Et andet område vi fokuserer på er turneringer. Vi arrangerer turneringer i Spanien mellem skandinaviske hold og spanske hold. At møde hold fra forskellige nationer giver store oplevelser på banen, godt sportsligt udbytte og masse en sjov. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet af hold ikke er for stort. Det giver mulighed for at holdene også kan samarbejde ud over kampene, med fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Vi arrangerer turneringer mellem skandinaviske og spanske hold. Holdene kan samarbejde udenfor kampene, f.eks. på fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...