Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Teambuilding i Barcelona
  • 1

Teambuilding og Kurser i Barcelona

Spændende teambuilding og kurser i Barcelona, Spanien!

Rejs til Barcelona og prøv spændende teambuilding aktiviteter. Mærk konkurrenceånden og det at lykkes sammen! Prøv bubble fodbold, amazing race, trætopsløb og meget mere. Unikke oplevelser til gode priser! Det er altid sjovt og positivt at tage på en tur sammen. Barcelona er et fantastisk sted for aktiviteter, der stimulerer samarbejde, motivation og offentligt engagement.

I kan vælge mellem forskellige aktiviteter efter interesse og behov. Det kan være en dag med forskellige aktiviteter for hoved og krop. Hvad med et Amazing Race gennem gaderne i Barcelona, hvor i får oplevet Barcelona på en ny og spændende måde, og hvor i konkurrerer om at nå målstregen først? Eller en bubble fodboldkamp, hvor den mest almindelige skade er ømhed i latter musklerne? Lær den catalanske kultur at kende og hjælp med at lave en menneskelig pyramide. Eller slut af oppe i trætoppene i et sjovt og udfordrende trætopsløb, en vidunderlig aktivitet, der kan give en helt ny dynamik i en gruppe. Her er der mange muligheder! 

Kurser i Barcelona

Vi tilbyder også en række kurser i Barcelona. Dette er en god mulighed for at lære noget nyt eller for at udvikle jer, mens i er på rejse i Barcelona. Man kan vælge mellem danseklasser, fotografikurser, madlavningskurser og meget mere. Vi kan skræddersy programmet for jer, hvis i har særlige ønsker eller behov. Det er en god aktivitet for grupper at deltage i kurset og lære noget nyt sammen. I oplever hinanden på en ny måde, og i kan lære nye sider af hinanden. 

I samarbejde med jer, kan vi skabe uforglemmelige oplevelser i Barcelona. Vi beskæftiger os med det praktiske, så i får dage fyldt med udfordringer, godt fællesskab, stort engagement og en masse sjov.

Amazing Race

Sjov med teambuilding i Barcelona og The Amazing Race

Lær Barcelona at kende på en spændende og engagerende måde. I vil blive inddelt i grupper, der konkurrerer mod hinanden. I er nødt til at navigere rundt i den gamle bydel Barri Gòtic og løse forskellige opgaver og udfordringer. I er nødt til at tage alle sanserne i brug for at finde løsningerne og at give al indsats, kreativitet og dygtighed, så jeres team krydser målstregen først.

Lær Barcelona at kende på en spændende og kreativ måde. Konkurrer i grupper, løs gåder og naviger gennem byen!

Pris fra 35€

Castellers

Castellers eller menneskelige tårne er en spændende teambuilding aktivitet

Catalonien har en stolt tradition med at bygge castell, menneskelige tårne. Castellernes slogan er en god sammenfatning af aktiviteten: "styrke, balance, mod og fornuft!" I kan få en smagsprøve på denne unikke tradition, ved at deltage en dag og sammen forsøge at være castellers.

Catalonien har en stolt tradition i at bygge castell, menneskelige tårne. Nu kan i tage del i denne udfordrende opgave, god som teambuilding.

Pris fra 25€

Bubble Fodbold

Lattervækkende Bubble fodbold i Barcelona, Spanien!

Vi tør påstå, at i skal kigge langt efter en mere fornøjelig måde at spille fodbold på, end bubble fodbold. Nu får i chancen for at deltage i denne hylende morsomme aktivitet. Spillerne tager en gigantisk plast boble på, og så er det bare om at sætte fart! Det meste er tilladt, det meste er muligt og alt er sjovt! Eksklusivt tilbud fra Adventures Barcelona.

Bubble fodbold er fantastisk sjovt! Tag på hver jeres plast boble og sæt fart. Det meste er tilladt, det meste er muligt og alt er sjovt!

Pris fra 20

Laser Combat

Laserkamp og teambuilding i Barcelona, Spanien

Laserkampe virker på samme måde som paintball, men uden beskyttelsesudstyr og blå mærker. En engagerende konkurrence for hele gruppen ude i skoven, hvor i får testet evnen til god kommunikation, ledelse, strategiske egenskaber, samarbejdsevne, og hvor i desuden har det utroligt sjovt sammen.

Laserkampe virker ligesom paintball, men uden beskyttelsesudstyr og blå mærker.

Pris fra 19€

Trädtoppslopp

Sjovt og spændende trætopsløb på teambuilding i Barcelona

Nu kan i opleve skoven fra trætoppene. Hængende fra et reb, kan i bevæge jer fra træ til træ, hold balancen, kryds hængebroer, glid på wirerne og kryds de forskellige forhindringer på jeres vej. Der er forskellige baner med forskellige sværhedsgrader, så alle kan prøve og teste styrken og nerverne. Socialt og udfordrende, sjovt og lærerigt. 

Fremragende teambuilding i trætoppene. Hæng fra et reb, hold balancen, glid på wirerne og kryds de forskellige forhindringer. Socialt, sjovt og lærerigt!  

Pris fra 19€

Kokkekurser

Kokkekurser i Barcelona, Spanien. Lær at lave paella, tapas og meget mere.

Lær at lave traditionelle spanske retter sammen med professionelle kokke. Spanien blev et verdens rige, og resultatet er en utrolig spændende madkultur. Lær hvordan man laver paella, tapas og andre klassiske retter, og del det med dine venner. En god aktivitet for grupper der ønsker at lave noget anderledes og sjovt sammen.

Lær at lave traditionelle spanske retter sammen med professionelle kokke. Lær hvordan man laver paella, tapas og andre klassiske retter, og del det med dine venner.

Pris fra 49€

Sejlads

Sejlsport og regatta i Barcelona og langs Costa Brava, Spanien

Tag på en sejltur med gode venner eller kolleger, langs den smukke kyst. Eller konkurrer mod hinanden om at mestre bølgerne i Middelhavet og nå først i mål. Kaptajnen vil instruere jer og give jer de forskellige opgaver. Mærk konkurrenceånden og følelsen af at beherske vinden og bølgerne. Tænk hurtigt og nå målstregen før de andre.

Tag på en sejltur med gode venner eller kolleger, langs den smukke kyst. Eller konkurrer om at mestre bølgerne i Middelhavet og om at nå destinationen før de andre.

Pris fra 28€

Språkkurser

Deltag i sprogkurser, lær spansk i Barcelona, Spanien

Tag til Barcelona og lær sproget mens i er her. Der tilbydes en række sprogkurser, men det mest naturlige er spansk og catalansk. Her findes der forskellige former for kurser, med forskellig varighed og forskellig færdighedsniveau. Fra begynderniveau til de mere erfarne. Derudover har i mulighed for at øve sproget lige udenfor jeres hoveddør.

Kom til Barcelona og lær sproget mens i er her. Der tilbydes en række sprogkurser, men det mest naturlige er selvfølgelig spansk og catalansk.

Pris fra 39€