Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adrenalin og Sport i Barcelona
  • 1

Adrenalin og Sport i Barcelona

Spændende og sjove aktiviteter i Barcelona!

Tempofyldt racing på bane, rafting i Pyrenæerne, kajak, paintball, quad racing, dykning, wakeboard og mere. Unikke oplevelser til gode priser! Tag et sats og få en oplevelse for livet! Mærk hjertet banke og adrenalinen strømme gennem din krop. Pres dig selv helt til grænsen og mærk den berusende følelse af at mestre det!

Teambuilding i Barcelona

Vi tilbyder aktiviteter i Barcelona, der passer perfekt til teambuilding eller som ren underholdning. Søger man fart og spænding, eller ønsker man at teste sine færdigheder? Med sin vidunderlige beliggenhed kan Barcelona tilbyde utallige aktiviteter. Uanset om man vælger quad racing, jet ski, wakeboard eller faldskærmsspring, vil pulsen banke, og man vil mærke det i maven. Her er alt klart til at pirre konkurrenceånden og teste grænserne sammen. Vi garanterer for minder for livet!

Adventures Barcelona finder aktiviteter i Barcelona, der er passende for jer. Vi sørger for reservationer, billetter, transport og hvad der ellers måtte være. Vi ønsker at skabe jeres drømmerejse!

ATV

Tempofyldt ATV, quad racing i Barcelona, Spanien

Hvis du ønsker at kombinere fart, spænding og sjov i én og samme pakke, er ATV perfekt. Uanset om du ønsker at udforske naturen eller konkurrere, giver en dag bagpå en ATV uforglemmelige oplevelser.

Hvis du ønsker at kombinere fart, spænding og sjov i én og samme pakke, er ATV perfekt.

Pris fra 30€

Kajak

Deltag i kajaktur i Barcelona og Costa Brava, Spanien

Nord for Barcelona findes den rå kystlinje langs Costa Brava. I kajak får man tæt kontakt med imponerende klippeformationer og det fantastiske undersøiske liv langs kysten. I kajak, kan man virkelig udforske området. I vil nå utilgængelige strande, huler og smalle passager, og man får en dag med unikke oplevelser.

I kajak kan man udforske Costa Brava. I vil nå utilgængelige strande, huler og smalle passager.

Pris fra 29€

Dykning

Oplev snorkling og dykning i Barcelona og Costa Brava, Spanien

Tag en pause fra storbyens liv, tag til Costa Brava og oplev magien under vandet. Her finder man nogle af de bedste dykkersteder i Middelhavet. Udover et spændende dyre- og planteliv, kan man udforske huler, tunneller og skibsvrag. Spændende oplevelser og udfordringer for både begyndere og erfarne.

Rejs til Costa Brava og oplev magien under vandet. Her finder man nogle af de bedste dykkersteder i Middelhavet.

Pris fra 65€

Faldskærm

Prøv faldskærmsudspring i Barcelona og Costa Brava, Spanien

Det er næppe muligt at få et større adrenalinsus, end at hoppe i faldskærm. Hvis man ønsker at få hjertet til at arbejde, så er det den ultimative udfordring. Der er flere gode muligheder for faldskærmsudspring for både begyndere og erfarne. Herunder uddannelsessimulator til dem der ikke ønsker at hoppe ud af flyet.

Det er næppe muligt at få et større adrenalinsus end at hoppe i faldskærm. Uddannelsessimulator til dem, der ikke ønsker at springe fra flyet.

Pris fra 239€

Go-Kart

Kør Go-Kart på udendørs og indendørs baner i Barcelona, Spanien

Gokart er meget populært i Barcelonaområdet, og der findes en række gode gokart baner her. Man kan vælge mellem indendørs og udendørs baner, forskellige gokarts og forskellige hastigheder. Man kan vælge at konkurrere på tid, i løb eller endda grand prix.

Gokart er populært og man kan vælge mellem forskellige baner, både indendørs og udendørs, forskellige gokarts og forskellige hastigheder.

Pris fra 19€

Klatring

Bestig bjerg og oplev at klatre i Pyrenæerne nær Barcelona, Spanien

Lidt nord for Barcelona ligger bjergkæden Pyrenæerne. Bjergene byder på fantastisk klatring i vidunderlige og smukke naturomgivelser. Her findes udfordringer på forskellige niveauer, fra begynderen til den erfarne. Vi samarbejder med dygtige instruktører, der vil hjælpe jer med at nå jeres mål og toppen, på en sikker og god måde. 

Nord for Barcelona ligger Pyrenæerne. Bjergene byder på klatring i smukke og naturskønne omgivelser.

Pris fra 69€

Boards

Fart og spænding på wakeboard i Barcelona

Wakeboard med kabel er for jer, der kan lide action på vandet. Man holder sig fast i en snor, der minder om en T-lift fra skibakken. Man bliver trukket i en forrygende hastighed. Undervejs er der forskellige hop og hindringer, som man kan prøve. Forskellige løjper og sværhedsgrader, fra begynderniveau til proff.

Wakeboard med kabel er for jer, der kan lide action på vandet. Der er forskellige løjper og sværhedsgrader fra nybegynderniveau til proff.

Pris fra 18€

Sejlbræt

Prøv sejlbræt på stranden i Barcelona eller Costa Brava, Spanien

Ønsker du at ride på bølgerne med vinden i ryggen og havet sprøjtende i ansigtet? Så er sejlbræt for dig. Først får man en grundig introduktion og vejledning af instruktøren, og så er det bare at komme på brættet og få testet dine nye færdigheder. Vi garanterer en dag med sjov, spænding og en masse latter.

Ønsker du at ride på bølgerne med vinden i ryggen og havet sprøjtende i ansigtet? Så er sejlbræt for dig.

Pris fra 49€

Cykling

Mountain biking og cykling i Pyrenæerne, nær Barcelona, Spanien

Mountainbike er den perfekte måde at opleve det vidunderlige og udfordrende catalanske landskab og samtidig opleve lidt action. Du vil sammen med en guide, udforske naturen i  Penedès og få en dag med udfordringer, action og gode udendørs oplevelser.

Cykling er den perfekte måde at opleve det vidunderlige og udfordre catalanske landskab og samtidig opleve lidt action.

Pris fra 25€

Jetski

Prøv en hurtig vandscooter i Barcelona, Spanien

Drømmer du om at flyve over bølgerne på en jetski? Det har du nu mulighed for. En certificeret instruktør vil give dig en sikkerhedsinstruktion, og så er det bare at sætte fart. Dans over bølgerne og lav de tricks du har lyst til. Vær forberedt på en våd og utrolig sjov oplevelse, fyldt med action, fart og spænding hele dagen! 

Drømmer du om at prøve vandscooter? Gør dig klar til en våd og sjov oplevelse fyldt med action!

Pris fra 100€

Rafting

Spændende rafting i Pyrenæerne nær Barcelona, Spanien

Rafting giver både et adrenalinsus, og er en god arena til samarbejde og teambuilding. I Pyrenæerne findes der floder i forskellige kategorier og niveauer. Bring gruppen ud i naturen og giv jer selv udfordringer, som både vil styrke samarbejdsevnen og stemning i gruppen.

Rafting giver både et adrenalinsus, og er en god arena til samarbejde og teambuilding. Pyrenæerne tilbyder floder i forskellige kategorier og niveauer.

Pris fra 41€

Kiting

Prøv kiting i Barcelona og Costa Brava, Spanien

Kiting er simpelthen noget der bare skal prøves. Det er svært at forklare, den følelse man får, når man suser over vandet i høj hastighed, og hopper på bølgerne. Vi tilbyder kurser og arrangementer, skræddersyet til både begyndere og erfarne. Vores dygtige instruktører sørger for fantastiske oplevelser på bølgerne.

Kiting er en fantastisk spændende og sjov aktivitet. Vi tilbyder kurser, tilpasset både begyndere og erfarne.

Pris fra 120€

Motor

Kør Racingbil, Ferrari eller Porche på Circuit Catalunya nær Barcelona

Vi kan tilbyde en bred vifte af motorsport aktiviteter for grupper. Motorcykler, racerbiler, gadebiler, offroad mm. Forskellige former for konkurrencer og begivenheder. Test kørefærdigheder på Catalunya banen med en Porche, Ferrari eller Racingbil.

Vi tilbyder aktiviteter indenfor motorsport. Test dine færdigheder på Catalunya banen med en Porche, Ferrari eller Racingbil.

Pris fra 69€

Paintball

Deltag i adrenalinfyldt paintball i Barcelona, Spanien

En paintball kamp har tendens til at få konkurrenceånden op i gruppen. Der er ikke meget der slår følelsen af at snige sig ind bag sin træner/lærer/chef/ven og pepre ham med paintballs. I kan vælge mellem flere spændende konkurrenceformer og lokaliseringer.

Paintball giver konkurrenceånd og godt humør. Vælg fra en bred vifte af spændende konkurrenceformer.

Pris fra 25€

Sport

Deltag i strandsport på stranden i Barcelona, Costa Brava, Spanien

Det er hyggeligt at tilbringe en dag på stranden, når du rejser sydpå, men dagen vil blive endnu bedre med nogle udfordringer og konkurrencer med gode venner eller kolleger. Vi kan tilbyde sjove aktiviteter, der kræver samarbejde, høj indsats og engagement. Vær klar til en dag med sjov og spil på stranden.

Tilbring en dag på stranden. Vi kan tilbyde sjove aktiviteter der kræver samarbejde, høj indsats og engagement.

Pris fra 29€

Vandski

Kør på vandski i vandpark eller på havet i Barcelona, Spanien

Drømmer du om at stå på vandski? At lave tricks og hop? Så er det bare at gribe chancen. Det bliver en våd dag med masser af fart og spænding. Vi kan tilbyde vandski i både vandpark og på det åbne hav. 

Glid over vandets overflade så det sprøjter, lav tricks og hop, Grib din chance! Prøv vandski i Barcelona.

Pris fra 18€