Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Svømming
 • 1

Træningslejr Svømning Barcelona

Fantastisk træningslejr svømning i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde jer en fantastisk træningslejr svømning i Barcelona. På træningslejr i Barcelona får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere og mulighed for at samarbejde med og konkurrere mod talentfulde spanske svømmere. En begivenhedsrig træningslejr i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!

Træningslejr Svømning Barcelona, Spanien

Træningslejr Svømning i Barcelona

En træningslejr i udlandet kan være så mange ting. Grunden til at vi tilbyder en træningslejr i svømning i Barcelona, er at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en omfattende svømmeoplevelse! Oplevelsen af at træne i en af verdens bedste svømmenationer. Mulighed for at samarbejde med lokale spanske svømmeklubber. Træninger sammen med spanske svømmere hvor i kan udveksle viden og erfaringer. Få tips og råd fra professionelle spanske trænere, der kan hjælpe jer med at tage det næste skridt. Besøg Barcelona, en af verdens mest spændende og populære byer, der byder på attraktioner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Nou Camp eller besøg andre store sportsbegivenheder.

Når man rejser på træningslejr sammen vil man gerne opleve noget mere end blot et afsides hotel og en svømmehal. På træningslejr i svømning i Barcelona kan man være med på en række spændende aktiviteter, opnå sportslige fremskridt og få minder for livet!

 

Træninger og Svømmehaller i Barcelona

Træninger i olympisk svømmehal i Barcelona, Spanien

Svømning er meget populært i Spanien og der er mange svømmeklubber af meget høj kvalitet i Barcelona. Spanske svømmeklubber og trænere, har et ry for at være blandt de bedste i verden, og mange unge talentfulde svømmere kommer til Spanien på træningslejr. Vi kan tilbyde jer glimrende træningsforhold hele året rundt og træninger med erfarne spanske trænere. Vi hjælper jer også med deltagelse i arrangementer og konkurrencer i Spanien. En træningslejr i svømning i Barcelona giver jer mulighed for at komme i kontakt med lokale spanske klubber, trænere og svømmere, og mulighed for at udveksle erfaringer og ekspertise. At træne med og konkurrere mod andre talentfulde atleter er både motiverende og berigende, især når man kommer fra forskellige sportskulturer. Vi kan også tilbyde forskellige seminarer med relevante temaer.

Barcelona er en stor idrætsby og var vært for sommer-OL i 1992. Byen tilbyder en række fremragende sportsfaciliteter og en stolt sportshistorie. Vi kan tilbyde træninger i svømmehaller af højeste kvalitet, olympisk bassin, indendørs og udendørs, træningscenter, fysioterapi og alle nødvendige faciliteter. I kan vælge at bo i selve Barcelona, eller i en af de andre smukke kystbyer i nærheden af Barcelona. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fra nogle af de bedste klubber og svømmere i verden! Træningslejren i Barcelona kan være et højdepunkt for året og kan være en god arena for både sportslige fremskridt og til at styrke samhørigheden i klubben.

 

Træningslejr Svømning i Spanien

Træningslejr Svømning i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr svømning i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i svømning i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både svømmere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? Indendørs/udendørs? Konkurrencer? Spansk træner? Træningscenter? Seminar?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Træning med lokale svømmere

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglige træninger
 • Træninger med lokale svømmere
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

Faciliteter

Olympiske svømmebassin Spanien på träningsläger svømning i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsforhold med gode faciliteter for klubber på træningslejr i Spanien. Svømmebassin med olympiske mål, med garderober og alle nødvendige faciliteter. Nogle af faciliteterne omfatter også egne træningscentre. Flere af vores hoteller tilbyder spa afdeling med mulighed for massage, spa, fysioterapi og mere, og swimmingpool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder glimrende faciliteter. Svømmebassin av høj standard med olympiske mål, garderober og alle nødvendige faciliteter.

Billetter

Se svømning i Spanien mens du er på træningslejr i Barcelona

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. At sidde et par meter fra de store stjerner, som er idoler for mange, er en vidunderlig oplevelse. Vi kan tilbyde jer denne oplevelse. Vi kan skaffe billetter til arrangementer og konkurrencer i svømning i Spanien. Vi kan også skaffe billetter til andre sportsbegivenheder i Spanien, såsom at se FC Barcelona spille fodboldkamp på Camp Nou.

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. Vi organiserer billetter, så i ser de største stjerner på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Konkurrer

Deltag i svømmestævner i Spanien, på træningslejr svømning i Barcelona

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde er konkurrencer mod talentfulde spanske svømmere. Det er altid spændende at konkurrere, men spændingen er ekstra stor hvis modstanderne er fra andre lande. Svømmere fra Spanien holder højt niveau, tilbyder gode udfordringer og stort sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan fokusere på at få mest ud af konkurrencerne. 

Vi tilbyder konkurrencer mod talentfulde spanske svømmere. Svømmere fra Spanien holder højt niveau, tilbyder gode udfordringer og stort sportsligt udbytte.

Seminar

Deltag i seminarer på træningslejre i svømning i Barcelona, Spanien

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Udveksling af viden med lokale klubber, på træningslejr i svømning i Spanien

Udveksling af viden er et centralt begreb for Adventures Barcelona. Vi ønsker at klubberne får mulighed for at udveksle viden og erfaring med lokale klubber, når de er på træningslejr svømning i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur. Vi tilbyder samarbejde med spanske svømmere, spansk træner, seminarer og konkurrencer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber, når de er på træningslejr svømning i Spanien.

Træner

Samarbejd med spansk træner på træningslejr svømning i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske trænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren i svømning. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og svømmere.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren i svømning. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og svømmere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Udspring

Træningslejr i udspring i Barcelona, Spanien

Vi tilbyder også træningslejr i udspring i Barcelona. Spanien er kendt for at have rigtig gode udspringere og professionelle trænere. På træningslejr i udspring får i mulighed for at samarbejde med lokale udspringere og klubber, samt at udveksle viden og erfaringer. I får adgang til fantastiske faciliteter i Barcelona. Vi kan tilbyde jer glimrende træningsforhold, stort sportsligt udbytte og unikke oplevelser!

Vi tilbyder også træningslejr i udspring i Barcelona. Samarbejd med spanske udspringere og professionelle spanske trænere.

Vandsport

Træningslejr i vandpolo i Barcelona - Træningslejr i synkronsvømning i Spanien

Vi kan skræddersy træningslejre i alle typer af vandsport. Vi kan tilbyde træningslejr i vandpolo i Barcelona, træningslejr i synkronsvømning eller træningslejr i andre former for vandsport. Vi skræddersyr et program til jer. I får mulighed for at arbejde med professionelle spanske trænere og dygtige lokale udøvere. Vi kan tilbyde træningsanlæg af høj klasse og hjælpe jer med deltagelse i konkurrencer.

Vi kan skræddersy træningslejre i alle typer af vandsport. Træningslejre i vandpolo, synkronsvømning eller andre sportsgrene. 

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...