Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Tennis
 • 1

Træningslejr Tennis Barcelona

Fantastiske træningslejr tennis i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde jer en fantastisk træningslejr i tennis i Barcelona. På træningslejr i Barcelona får i glimrende træningsforhold, træning med professionelle spanske trænere, kampe mod lokale modstandere og mulighed for at deltage i lokale tennis turneringer. En begivenhedsrig træningslejr i Spanien, med unikke oplevelser til gode priser!

Træningslejr Tennis Barcelona, Spanien

Træningslejr Tennis i Barcelona

En træningslejr i udlandet kan være så mange ting. Grunden til hvorfor vi tilbyder en træningslejr i tennis i Barcelona, er at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en omfattende tennisoplevelse! Oplevelsen af at træne i en af verdens bedste tennis nationer. Muligheden for at spille mod talentfulde spanske tennisspillere. Samarbejde med lokale spanske klubber. Træning med lokale spillere, hvor i kan udveksle viden og erfaringer. Få tips og råd fra professionelle spanske trænere, der kan hjælpe jer at tage det næste skridt. Besøg Barcelona, en af verdens mest spændende og populære byer, som byder på attraktioner, shopping og strandliv. Se FC Barcelona på Nou Camp eller besøg andre store sportsbegivenheder.

Når man rejser på træningslejr sammen, vil man gerne opleve noget mere end blot et afsides hotel og en tennisbane. På træningslejr i tennis i Barcelona kan man være med på en række spændende aktiviteter, opnå sportslige fremskridt og få minder for livet! 

 

Træninger og Tennis Turneringer i Barcelona

Træninger og tennis turneringer i Barcelona, Spanien

Tennis er meget populært i Spanien, og der er mange tennisklubber af meget høj kvalitet i Barcelona. Spanske tennisklubber og trænere har et ry for at være blandt de bedste i verden, og mange unge talentfulde tennisspillere kommer til Spanien på træningslejr. Vi kan tilbyde jer glimrende træningsforhold hele året rundt og træninger ledet af erfarne spanske trænere. Vi hjælper jer også med deltagelse i turneringer og arrangerer kampe mod lokale tennisspillere.

En træningslejr i tennis i Barcelona, giver jer mulighed for at komme i kontakt med lokale spanske klubber, trænere og spillere, og mulighed for at udveksle erfaringer og ekspertise. At træne med og konkurrere mod andre talentfulde tennisspillere er både motiverende og berigende, især når man kommer fra forskellige sportskulturer. Vi kan også tilbyde forskellige seminarer med relevante temaer. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fra nogle af de bedste klubber og spillere i verden! Træningslejren i Barcelona kan være et højdepunkt for året, og kan være en god arena for både sportslige fremskridt og til at styrke samhørigheden i gruppen. 

 

Træningslejr Tennis i SpanienTræningslejr Tennis i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr tennis i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som Bubble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i tennis i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

  

Priser från kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? Kampe? Spansk træner? Akademi? Turnering?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Kamp mod lokal modstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • To daglige træninger
 • Kamp mod lokal modstander
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

 

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien på træningslejr tennis i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter for klubber på træningslejr i Spanien. Udendørsbaner af høj standard, med forskellige overflader og de nødvendige faciliteter. Centrene har en bred vifte af baner. Der er træningscenter og swimmingpool på anlæggene. Flere af vores hoteller tilbyder egen spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi m.m., samt swimmingpool, mødelokaler og fitnesscenter.

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter. Udendørsbaner af høj standard med forskellige overflader.

Billetter

Se tennis i Spanien, mens jer er på træningslejr i Barcelona

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. At sidde et par meter fra de store stjerner, som er idoler for mange, er en vidunderlig oplevelse. Vi kan tilbyde jer denne oplevelse. Vi kan skaffe billetter til tennisturneringen Barcelona Open og turneringer i Spanien. Vi kan også skaffe billetter til andre sportsbegivenheder i Spanien, såsom at se FC Barcelona på Camp Nou.

Det er specielt, når man kan se de bedste af de bedste udøve deres sport. Vi organiserer billetter, så i ser de største stjerner på nært hold!

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Kampe

Spil kampe mod spanske tennisspillere på træningslejr i tennis i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde, er tenniskampe mod lokale spanske tennisspillere. Det er altid spændende at spille kampe, og spændingen er ekstra stor når modstanderen er fra et andet land. Tennisspillere fra Barcelona og Spanien holder et højt niveau, tilbyder store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at få mest muligt ud af tenniskampene.

Spil kampe mod lokale spanske spillere. Spanske spillere byder på store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Seminar

Deltag i seminarer i Spanien på træningslejr tennis i Barcelona

Vi kan også tilbyde seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Udveksling af viden på træningslejr i tennis i Barcelona, Spanien

Udveksling af viden er et centralt begreb for Adventures Barcelona. Vi ønsker, at spillerne får mulighed for at udveksle viden og erfaring med lokale spillere, når de er på træningslejr tennis i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur end den man selv kommer fra. Vi tilbyder blandt andet samarbejde med spanske spillere, spansk træner, seminarer og turneringer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber når de er på træningslejr tennis i Spanien.

Træner

Samarbejd med spansk træner på træningslejr i tennis i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale tennisklubber i Spanien på et højt niveau. Spanske trænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren i tennis. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette er til stor inspiration for både trænere og spillere.

Spanske trænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren i tennis. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Udstyr

Udstyr til træningslejr tennis i Barcelona, Spanien

Vi har forskelligt udstyr til rådighed til klubber der kommer på træningslejr i tennis. Hvis i ikke ønsker at tage eget udstyr med til Spanien, kan vi sørge for generelt træningsudstyr, såsom veste, kegler, bolde, mm. Nogle klubber vil også have vandflasker, og vi kan organisere så det er klar før hver træning og kamp. Forskellige klubber kan have forskellige behov, så kontakt venligst os på forhånd og vi vil se hvad vi kan organisere.

Vi har forskelligt udstyr til rådighed til vores klubber på træningslejr i tennis. Forskellige klubber har forskellige behov, så venligst kontakt os på forhånd og vi vil se hvad vi kan organisere.

Turnering

Deltag i tennisturneringer i Spanien på træningslejr tennis i Barcelona

Vi kan hjælpe jer med deltagelse i lokale tennisturneringer i Spanien. Vi kan også arrangere mindre turneringer i Barcelona mellem danske og spanske spillere. At møde spillere fra forskellige nationer giver store oplevelser på banen, godt sportsligt udbytte og en masse sjov. Vi fokuserer på mindre turneringer, hvor antallet af spillere ikke er for stort. Det giver mulighed for at samarbejde ud over kampene, med fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Vi arrangerer turneringer mellem skandinaviske og spanske spillere. Spillerne kan samarbejde udenfor kampene, f.eks. på fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...