Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Events og Sightseeing i Barcelona
  • 1

Events og Sightseeing i Barcelona

Vidunderlige seværdigheder og attraktioner i Barcelona!

Spændende og sjove oplevelser i Barcelona! Kom med til FC Barcelona kampe, Segway sightseeing, forlystelsesparker, vandland, sightseeing og meget mere. Vi kender de bedste seværdigheder i Barcelona, festivaler og de skjulte skatte. Adventures Barcelona kan tilbyde jer unikke oplevelser i Barcelona, til gode priser!  

Seværdigheder i Barcelona

Oplev det historiske og livlige Barcelona! Barcelona er en metropol, og der er utroligt meget at se og opleve. Er man på udkig efter fart og spænding, glæde og sjov, så tag til et af vandlandene eller forlystelsesparkerne i Barcelona. Vil man opleve fodbold i verdensklasse, så se FC Barcelona på Camp Nou og besøg deres museum. Hvis det er selve byen og historien, der pirrer interessen, anbefaler vi en guidet tur med bus eller til fods, eller en sjov Segway sightseeing i Barcelona.

Vil man have en pause fra den hektiske by, kan man besøge det imponerende kloster i Montserrat bjergkæden, eller tage en tur til den smukke kystlinje Costa Brava. Man kan også nyde det smukke catalanske landskab fra en luftballon. Vi kan med vores lokale viden give jer tips og råd, baseret på jeres ønsker og behov. Vi kan organisere billetter, transport og alt hvad man ønsker. Sammen kan vi skabe en uforglemmelig tur!

Barcelona

Billetter til Barcelona fodboldkampe på Camp Nou i Spanien

Deltag i en fantastisk fodbold fest på Camp Nou! Se verdens bedste fodboldspillere som Messi og Neymar på nært hold. Oplev stemningen sammen med 100.000 på tilskuere på stadion. Vi arrangerer billetter til Barcelonas hjemmekampe, så jer kan opleve fodbold i verdensklasse fodbold.

Deltag i en fantastisk fodbold fest på Camp Nou! Se verdens bedste fodboldspillere som Messi og Neymar på nært hold!

Pris fra 39€

Tibidabo

Tibidabo forlystelsespark i Barcelona, Spanien, sjov for små og store

Tibidabo er Barcelonas egen historiske forlystelsespark. Placeringen er fantastisk i en af de omkringliggende bjerge i Barcelona, med spektakulær udsigt over byen. Denne klassiske forlystelsespark er over 100 år gammel, og byder på glæde og sjov, og fart og spænding for både store og små.

Tibidabo er Barcelonas egen historiske forlystelsespark. Placeringen er spektakulær med fantastisk udsigt over byen.

Pris fra 29€

Guide

Sightseeingtur i Barcelona med unikke seværdigheder

Barcelona har utroligt meget at tilbyde. For at få mest muligt ud af jeres ophold kan en rundvisning være et smart valg. Vi kan tilbyde forskellige typer af sightseeing, alt fra vandreture og guidede busture, til en guidet tur på cykel, i en helikopter eller kombineret med vinsmagning eller tapassmagning.

Barcelona har utroligt meget at tilbyde. For at få mest muligt ud af dit ophold kan en guidet rundtur kan være et smart valg.

Pris fra 14€

Montserrat

Besøg vidunderlige Montserrat udenfor Barcelona

Det dramatiske bjerglandskab i Montserrat anses med sit afsondrede kloster, for at være Catalunyas mest hellige sted. Besøg klosteret, lyt til drengekoret og oplev kunsten og stemningen i kirken. Dette er også et godt udgangspunkt for vandreture og uforglemmelige naturoplevelser. 

De dramatiske bjerge Montserrat anses med sit afsondrede kloster for at være Catalunyas helligste sted.

Pris fra 47€

Segway

Attraktioner og sæverdigheder i Barcelona på Segway sightseeing

Udforsk Barcelona på en sjov og anderledes måde. Dygtige guider vil tage jer på en sightseeingtur gennem de smalle gader i den gamle by og ned til strandpromenaden. På en let håndterbar Segway bliver oplevelsen af Barcelona både ny og spændende.

Udforsk Barcelona på en anderledes og sjov måde. Kør på Segway gennem de smalle gader i den gamle by og ned til strandpromenaden.

Pris fra 29€

Port Aventura

Fart og spænding i forlystelsesparken Port Aventura i Barcelona, Spanien

Forlystelsesparken Port Aventura byder på en dag fyldt med fart, spænding og underholdning. Parken har en række store attraktioner for både store og små, unge og gamle, og er blandt de største i Europa. En af deres højdepunkter er Europas højeste og hurtigste rutsjebane. 

Port Aventura byder på fart, spænding og vidunderlige attraktioner for hele familien!

Pris fra 45€

Poble Espanyol

Besøg Poble Espanyol i Barcelona, Spanien

Poble Espanyol blev bygget til Verdensudstillingen i 1929, og er et forsøg på at genskabe arkitektur og bygningsstilarter fra hele Spanien. Landsbyen er fyldt med kunst og kunsthåndværk af høj kvalitet, og har små forretninger, workshops, udstillinger og restauranter.

Poble Espanyol blev bygget til verdensudstillingen, og genskaber den spanske arkitektur.

Pris fra 12€

Badeland

Badeland og vandpark i Barcelona og på Costa Brava, Spanien

I området omkring Barcelona findes der en række vandlande og vandparker, man kan vælge imellem. Her findes der masser af sjove attraktioner for både store og små. Gode steder at opbygge god stemning i alle typer af grupper. Vi hjælper jer med billetter og transport, således at i kan få en våd fornøjelse.

I området omkring Barcelona, findes der en række vandlande og vandparker. Her findes der massere af sjove attraktioner for alle!

Pris fra 24€