Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Firmatur til Barcelona, Spania
 • 1

Firmarejser til Barcelona

Fantastiske firmarejser til Barcelona, Spanien!

En firmarejse til Barcelona er en glimrende mulighed for at kombinere faglige og spændende sociale aktiviteter. Vi kan tilbyde jer uforglemmelige oplevelser til gode priser! Barcelona er på mange måder den perfekte destination for en firmarejse eller studietur, her kan man kombinere fagligt indhold som teambuilding og seminarer, med aktiviteter, oplevelser, sightseeing, shopping og strandliv. 

Firmarejser til Barcelona, Spanien

Firmarejser til Barcelona

En firmarejse til udlandet kan være så mange ting. Nogle ønsker et stærkt fokus på akademisk indhold, andre foretrækker afslapning og sociale aktiviteter. En firmarejse til Spanien kan dække alle disse behov, og desuden får du besøgt en af Europas mest populære byer. Barcelona tilbyder en utrolig mangfoldighed i forskellige tilbud, samt et dejligt klima. Her kan du opleve kunst og kultur og deltage i lokale festivaler.

Du kan udforske byen historisk, opleve den imponerende arkitektur, berømte seværdigheder, shoppe lidt eller nyde strandlivet. Barcelona tilbyder også gastronomiske højdepunkter, fantastiske restauranter og madoplevelser.

Studierejser til Barcelona

Studierejser til Barcelona

I en krævende og intens arbejdsdag, kan det være gavnligt med en pause til at pleje samhørigheden, motivationen og engagementet. En studierejse til Barcelona kan være et af højdepunkterne i løbet af året. Her kan man få faglig påfyldning og inspiration fra udenlandske kolleger og faglige miljø. Besøg firmaer og forskningsmiljøer og deltag i relevante seminarer og kurser.

Adventures Barcelona tilbyder en række spændende aktiviteter, herunder adrenalin, sport, teambuilding, gastronomi og velvære. En firmarejse til Barcelona kan omfatte sjov boble fodbold, Barcelonakamp på Camp Nou, sightseeing tur på Segway, gourmet aften på Michelin-restaurant, et Barcelona Race gennem Barcelonas gader, madlavning, spa, massage og en række andre sjove og udfordrende aktiviteter. En tur til Barcelona kan både være inspirerende og motiverende.

Rejser til Barcelona og afslapning på strandenGrupperejser til Spanien

Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi kan skræddersy en fantastisk firmarejse til Barcelona efter jeres ønsker. Vi finder de bedste aktiviteter sammen med jer, og tager os af overnatningsmuligheder, transport, reservationer og billetter. Vi samarbejder med lokale firmaer, forskningsmiljøer og universiteter, og arrangerer virksomhedsbesøg og studiebesøg, der kan give et enestående faglig udbytte.

Vi tager os af de praktiske detaljer, så i kan slappe af og nyde firmarejsen til Barcelona. Vi sammensætter et program til jer baseret på jeres ønsker, behov og budget. Vi lægger stor vægt på at komme med et begivenhedsrigt program, der kan give uforglemmelige faglige og sociale oplevelser!

 

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr et program som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Faciliteter? Pool? Mødelokaler? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Firmabesøg? Konferencer? Seminar? Studiebesøg?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 4 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 6 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, pool, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Konference

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet Aften

Pris fra kr 4 495,-

Besøg

Virksomhedsbesøg ved firmarejser, firmature og studieture til Barcelona, Spanien

Udveksling af viden er vigtig for Adventures Barcelona. Vi ønsker at vores kunder skal have mulighed for at udveksle viden og erfaringer med spanske organisationer. Gennem vores virksomhedsbesøg får i mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder og skabe kontakter til fremtiden. Det er både spændende og inspirerende at høste erfaringer fra en anderledes arbejdskultur.

Med vores virksomhedsbesøg får i mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder, udveksle erfaringer og skabe kontakter.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Gode faciliteter og hoteller i Barcelona, ved firmarejser, gruppeture og studieture til Barcelona, Spanien

Vi samarbejder med glimrende hoteller, der tilbyder en række forskellige faciliteter. Dette omfatter blandt andet mødelokaler og auditorium. Flere tilbyder også indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner, og spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi og mere. Forskellige grupper kan have forskellige behov, kontakt os venligst på forhånd hvis i har særlige behov, og vi vil forsøge at arrangere det for jer.

Vi samarbejder med glimrende hoteller med en række faciliteter. Dette kan omfatte mødelokaler, auditorium, tennisbane, pool, spa m.m.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Studier

Udveksling af viden og studiebesøg ved firmarejser til Barcelona, Spanien

Vi arrangerer også besøg på universitet og forskningsinstitutioner. Dette omfatter både skoler, universiteter og forsknings- og høj kompetence miljøer. Her kommer vores firmaer i kontakt med internationale miljøer på forskellige fagområder, og deler viden og erfaringer. Besøgene er et godt redskab til at skabe kontakter og kan danne grundlag for et fremtidigt samarbejde. Vi tager os af de praktiske detaljer og aftaler.

Vi tilbyder besøg indenfor uddannelse og forskning. Jer kommer i kontakt med internationale miljøer på forskellige fagområder.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Seminar

Interessante seminar i Spanien ved firmarejser til Barcelona

Vi tilbyder seminarer, skræddersyet til jeres behov. Interessante fagfolk indenfor jeres branche eller fra andre relevante miljøer forelæser. Vi kan også arrangere praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er et fantastisk sted at mødes og udveksle viden og erfaring, for fagfolk fra forskellige lande. Det er både inspirerende og meget lærerigt for en organisation at få indsigt i hvordan andre tænker og handler. 

Deltag i seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk i branchen forelæser, og i kan deltage i forskellige workshops.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...