Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
  • Adventures Barcelona
  • 1

Om os

Adventures Barcelona - Vi skræddersyr fantastiske grupperejser og træningslejre!

Vi vil gøre vores yderste for at vores firmaer, foreninger, sportshold og studerende vil få en oplevelsesrig og uforglemmelig grupperejse til Barcelona. Hvis i overvejer at tage på grupperejse, træningslejr, firmarejse eller skolerejse til Barcelona, kan vi hjælpe jer, og skræddersy turen jer drømmer om.

Grupperejser og træningslejr i Barcelona, inspirerende og uforglemmelig!Filosofi

Træningslejr: Adventure Barcelona ønsker at en træningslejr skal være mere end blot et fint hotel og et træningsanlæg. Vi ønsker at i får en uforglemmelig sportsoplevelse, der vil inspirere jer i lang tid! Oplev stjernerne, træn med de bedste, spil mod lokale hold, udfordre jer selv og opbyg gode fællesskaber. Sådan at både hoved og krop er fyldt med ny indsigt, engagement og nye færdigheder, når man sætter sig på flyet hjem.

Grupperejser: Adventures Barcelona ønsker at en skolerejse, firmarejse eller andre grupperejser skal give fagligt udbytte, spændende aktiviteter og uforglemmelige oplevelser i Barcelona. Noget mere end en almindelige charterferie. Vi hjælper, så i bliver kendt med de lokale, deler viden, erfaring og måske får fremtidige venskaber. Kom i kontakt med lokal ekspertise, deltag i seminarer eller festivaler, og prøv adrenalinpumpende og sjove sociale aktiviteter, der kan styrke samhørigheden i gruppen. Vi vil tilbyde jer en begivenhedsrig og uforglemmelig rejse til Barcelona.

 

Træningslejr og grupperejser til Barcelona, kom til at kende de lokale!Erfaring

Adventures Barcelona har lang erfaring med organisering af grupperejser. Vores erfaring fra både Scandinavien og Barcelona er noget vores kunder drager nytte af. Vi kender skandinaviske forventninger og kultur, så i vil ikke støde på uventede overraskelser på vejen. Vi kan gennem vores lokale forankring i Barcelona og dybe kendskab til byen, finde aktiviteter og skabe et program der er skræddersyet for jeres gruppe. Vi byder jer velkommen i lufthavnen, vi er tilstede i Barcelona under hele jeres ophold og kan hjælpe jer i tilfælde af at der sker noget undervejs. 

Adventures Barcelona - Eventyrlystne, dygtige og pålidelige!Værdier

Adventures Barcelona er stolte af at være EVENTYRLYSTNEDYGTIGE og PÅLIDELIGE. Vi ønsker, at disse værdier skal gennemsyre alle aspekter af vores forretning, og hvordan vores kunder oplever os.

Vi sætter kunden i centrum. Baseret på jeres behov og budget, vil vi hjælpe jer med tips og råd, og skræddersy en sjov og indholdsrig tur efter jeres ønsker!

 

Rejsegarantifonden


Adventures Barcelona er en del af Rejsegarantiordningen gennem den norske Rejsegarantifond.