Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Kortur til Barcelona, Spania
 • 1

Korrejser til Barcelona

Fantastiske korrejser til Barcelona, Spanien!

Optræd i Barcelona, mød lokale kor, deltag i festivaler og prøv spændende aktiviteter. Uforglemmelige oplevelser til gode priser! Samklang og store musikalske præstationer kræver en masse arbejde og terpning, men det giver stor musikglæde og godt fællesskab. En korrejse til Barcelona kan give ekstra motivation og blive en af årets store højdepunkter! 

Korrejse til Barcelona, SpanienKorrejser til Barcelona

Barcelona er en fantastisk destination for korrejser til Spanien. Adventures Barcelona vil gerne tilbyde jer noget mere end bare en almindelig korrejse, vi ønsker at tilbyde jer en begivenhedsrig musikalsk oplevelse! I får mulighed for at optræde i Barcelona og deltage i festivaler. Vi kan sætte jer i kontakt med lokale kor, der deler jeres interesse for musik, så der kan opstå spændende møder. Måske kan i arrangere en fælles koncert eller andre fælles aktiviteter. Er der korstævne i Barcelona kan vi hjælpe jer med deltagelse og arrangere det praktiske for jer. 

Adventures Barcelona tilbyder også en række spændende og sjove aktiviteter, der fremmer motivation, engagement og sammenhold. Prøv en sjov match med Bubble fodbold, udforsk Barcelona i et Amazing Race, vær med til vin- og cavasmaking, prøv Segway sightseeing eller nyd et ægte gourmet-måltid. Vi skræddersyr turen i drømmer om!   

 

Korrejse til Spanien - Besøg Sagrada Familia i BarcelonaOplevelser og attraktioner

Barcelona er en af de mest populære rejsemål i Europa. Byen tilbyder en vidunderlig blanding af historie, kunst, kultur, gastronomi, shopping og strand liv. Verdenskendte musikere besøger ofte Barcelona, og tilbyder spændende koncerter. Her kan man vælge mellem mange gode musikalske og kunstneriske oplevelser. Desuden har det lokale kulturliv meget at byde på. Besøg berømte attraktioner i Barcelona som La Sagrada Familia, Barri Gotic, Camp Nou, Parc Guell, Tibidabo, osv. Eller musikalske højdepunkter som Palau de la Musica Catalana og Gran Teatre Liceu. Derudover får i mulighed for at nyde Middelhavets kyst, det vidunderlige klima og udforske den lokale madkultur. Her er der noget for enhver smag.

 

Korrejse til Spanien - afslapning på stranden i BarcelonaGrupperejser til Barcelona

Adventures Barcelona har lang erfaring med grupperejser til Spanien. Vi tager os af alt det praktiske og planlægger turen i fællesskab med jer, ud fra jeres ønsker, behov og budget. Vi arrangerer kontakt med lokale kor og foreninger, der deler jeres interesser, og hjælper jer med optrædener og korstævner. Vi arrangerer hotel og transport, og tager os af alle bookinger og reservationer af arrangementer og aktiviteter, som i gerne vil deltage i. 

Vi ønsker at skabe en uforglemmelig korrejse til Barcelona sammen med jer, der inspirerer og giver minder for livet!

  

Priser fra kr 2 495,-

 

Tilpasset

Vi skræddersyr et program som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Faciliteter? Pool? Mødelokaler? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Festivaler? Koncerter? Seminar? Besøg hos lokale?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 4 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Besøg lokale kor
 • Optræden
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 6 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, pool, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Besøg lokale kor
 • Optræden
 • Festival

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet Aften

Pris fra kr 4 495,-

Besøg

Besøg lokale grupper i Barcelona, Spanien

Forestil jer at have mulighed for at besøge de lokale grupper og foreninger, med lignende interesser og talenter som jer. Adventures Barcelona er optaget af kulturel udveksling og gør det muligt for jer. Bliv bekendt med lokale grupper og foreninger, udveksle viden og erfaringer. Deltag i fælles aktiviteter og arrangementer. Skab nye venskaber for fremtiden.

Jer har mulighed for at besøge lokale grupper og foreninger med lignende interesser og talenter som jer. Deltag i fælles aktiviteter og arrangementer.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Gode faciliteter og hoteller i Barcelona, ved grupperejser til Barcelona, Spanien

Vi samarbejder med glimrende hoteller, der tilbyder en række forskellige faciliteter. Dette omfatter blandt andet mødelokaler og auditorium. Flere tilbyder også indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner, og spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi og mere. Forskellige grupper kan have forskellige behov. Kontakt os venligst på forhånd, hvis i har særlige behov.

Vi samarbejder med glimrende hoteller med en række faciliteter. Dette kan omfatte mødelokaler, auditorium, tennisbane, pool, spa m.m.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Festivaler

Uforglemmelige festivaler i Barcelona, Spanien

Barcelona er vært for en række spændende festivaler og gadefester. Vi kan arrangere det således, at jeres gruppe kan være en del af disse festligheder. En fantastisk mulighed for at komme tæt på de lokale beboere og lære deres kultur at kende. Oplev de utrolige parader, de menneskelige pyramider, imponerende flammeoptog, catalansk kultur, dans, musik og meget mere.

Barcelona er vært for en række spændende festivaler og gadefester. Jer kan få mulighed for at være en del af disse festligheder.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Seminar

Interessante seminar i Spanien ved grupperejser til Barcelona

Vi tilbyder seminarer, skræddersyet til jeres behov. Interessante fagfolk indenfor jeres branche eller fra andre relevante miljøer forelæser. Vi kan også arrangere praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er et fantastisk sted at mødes og udveksle viden, for fagfolk fra forskellige lande. Det er både inspirerende og lærerigt for en organisation at få indsigt i hvordan andre tænker. 

Deltag i seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk i branchen forelæser, og i kan deltage i forskellige workshops.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...