Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Treningsleir Håndball
 • 1

Træningslejr Håndbold Barcelona

Fantastisk træningslejr håndbold i Barcelona, Spanien!

Vi kan tilbyde en fantastisk træningslejr håndbold i Barcelona. En begivenhedsrig og uforglemmelig håndbold oplevelse, med glimrende træningsforhold, kampe mod lokale hold, deltagelse i Granollers Cup og mulighed for at se håndbold i verdensklasse!

Træningslejr Håndbold i Barcelona, SpanienTræningslejr Håndbold i Barcelona

En træningslejr i udlandet kan være så mange ting. Nogle vælger at rejse på træningslejr i Norge eller Tyrkiet. I Tyrkiet, kan man få et fint og afsondret charter hotel og en håndboldbane. Grunden til, at vi tilbyder træningslejr i håndbold i Spanien er, at vi ønsker at tilbyde noget mere, vi vil gerne tilbyde en uforglemmelig håndbold oplevelse!

Oplevelsen af at se Barcelonas håndbold drenge, en af verdens bedste håndboldklubber, live i Palau Blaugrana ved Camp Nou. Se de virkelig store stjerner kæmpe, finte og score! Mærk stemningen, engagementet og konkurrencen fylde hallen, og lad dig rive med! Træn med spanske professionelle trænere, der kan komme med tips og råd til både spillere og trænere. Spil kampe mod dygtige spanske hold, udfordrende og meget inspirerende. Prøv spændende og sjove aktiviteter, der styrker fællesskabet og stemningen i gruppen. Unikke oplevelser til gode priser!

Træninger og Håndbold Turneringer i Spanien

Træninger og håndbold turneringer i SpanienBedre færdigheder, større forståelse, stærkere engagement og sammenhold, er de ønskede effekter af en træningslejr. Adventures Barcelona kan bidrage til dette. Vi arbejder tæt sammen med både små og store spanske håndbold klubber. Vi arrangerer kampe mod spanske hold og organiserer mini turneringer. I kan også træne med lokale håndbold hold og udveksle tips og viden. Professionelle spanske trænere kan afholde træninger for jer, noget som er inspirerende for både spillere og trænere. Man kan også deltage i forskellige seminarer indenfor teknik, taktik mm. Dette er en fantastisk mulighed for at lære fra de bedste håndboldspillere i verden!

Vi hjælper jer også med deltagelse i den store håndboldturnering Granollers Cup. Vi organiserer hotel, transport, registreringer og tilbyder jer spændende aktiviteter. Læs mere om Granollers Cup her: Granollers Cup 2017. Derudover er Barcelona en af de mest spændende og populære byer i verden. Når man rejser på tur sammen, vil man gerne opleve noget mere end blot et afsides hotel og en håndbold hal. Barcelona tilbyder en række spændende aktiviteter og attraktioner. Spanien er også et sikkert land at rejse til. Spanierne er venlige og imødekommende, og pigehold vil ikke komme til at opleve uønsket opmærksomhed og ubehag i gaderne, som nogle desværre oplever på træningslejr i Tyrkiet.

Det optimale sportslige og sociale udbytte får man på en træningslejr i Barcelona!

 

Träningsläger handboll i SpanienTræningslejr Håndbold i Spanien

Adventures Barcelona kan skræddersy en træningslejr håndbold i Spanien efter jeres ønsker. Man vælger frit hvornår man vil ankomme, hvor længe man ønsker at være der og hvilket indhold man ønsker. Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med nærliggende hotel af høj standard og med gode faciliteter. Ved en pause i træningen, kan vi tilbyde adrenalinspækkede aktiviteter som boble fodbold, laser kampe, Amazing Race, ATV kørsel mm. og teambuilding aktiviteter, der fremmer engagement, motivation og samhørighed. Vi finder sammen de bedste aktiviteter i Barcelona, og vi organiserer alt det praktiske med billetter, forbehold og transport. I kan bare fokusere på oplevelser og at have det sjovt sammen.

Når man har brugt lang tid og arbejdet hårdt på at komme på en træningslejr i håndbold i Barcelona, fortjener man et begivenhedsrigt program. Vi kan med stor glæde tilbyde både spillere og trænere uforglemmelige oplevelser i Barcelona!

 

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr en træningslejr som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning og transport
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Pool? Mødelokaler? Spa? Faciliteter? Flybilletter? Lokal transport?
 • Træninger
  Antal? En eller flera baner? Kampe? Spansk træner? Turnering? Akademi?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 5 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi
 • Lokal transport

Træninger

 • Daglig træning
 • Kamp mod lokal modstander

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football

Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 7 overnatninger på hotel
 • Helpension, morgenmad, lunch, middag, wifi, pool, mødelokaler
 • Lokal transport

Træninger

 • To daglige træninger
 • Kamp mod lokal modstander
 • Spansk træner

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • ATV kørsel eller Laser Combat
 • Trætopsløb

Pris fra kr 4 495,-

Faciliteter

Glimrende træningsforhold i Spanien, på træningslejr håndbold i Barcelona

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter for klubber der er på træningslejr håndbold i Spanien. Indendørs haller af god standard med parketgulv, garderober og alle nødvendige faciliteter. Nogle af hallerne har flere baner der kan bestilles efter behov. Flere af vores partnerhoteller tilbyder egen spa afdeling med mulighed for spa, massage, fysioterapi og mere, og swimmingpool, mødelokaler, fitnesscenter og tennisbane.

Vi tilbyder glimrende træningsanlæg med gode faciliteter. Indendørs haller af god standard med garderober og flere baner, hvis det ønskes.

Billetter

Biljetter till Barcelonas matcher för lag på träningsläger för handboll i Spanien

Der er noget særligt, når man kan se nogle af de bedste i Europa spille håndbold. At sidde et par meter fra de superstjerner, som ofte er mange spilleres rollemodeller og idoler, er en vidunderlig oplevelse. Den oplevelse kan vi tilbyde jeres team. Vi tilbyder billetter til hele gruppen til Barcelonas hjemmekampe, så i kan opleve verdensklasse håndbold på tæt hold. Vi kan også tilbyde billetter til andre sportsbegivenheder i Spanien, hvis det ønskes.

Barcelona har en af verdens beste håndbold hold. Oplev atmosfæren og stjernene i Palau Blaugrana. Vi arrangerer billetter til hele gruppen.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Kampe

Spil håndboldkampe mod spanske hold på træningslejr i Barcelona, Spanien

Et af højdepunkterne vi kan tilbyde, er kampe mod lokale spanske håndbold hold. Det er altid spændende at spille håndboldkampe, og spændingen er ekstra stor når modstanderen kommer fra et andet land. Hold fra Barcelona og Spanien holder højt niveau, tilbyder store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske, så i kan koncentrere jer om at få mest muligt ud af håndboldkampene.

Spil kampe mod lokale spanske håndbold hold. Spanske hold byder på store udfordringer og godt sportsligt udbytte. Vi organiserer alt det praktiske.

Seminar

Deltag i seminarer i Spanien på træningslejr håndbold i Barcelona

Vi kan også tilbyde seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk indenfor sport holder foredrag, og i får tilbud om praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er en god arena, hvor forskellige fagfolk fra Spanien, Danmark og andre lande, kan mødes og udvikle deres respektive klubber. En række emner kan være relevante for disse seminarer, herunder teknik, taktik, træningskultur, team management mm.

Vi tilbyder seminarer der kan skræddersys til jeres behov. Fagfolk indenfor sport holder foredrag og i får tilbud om praktiske workshops.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Kundskab

Udveksling af viden med det lokale hold i Spanien, på træningslejr i håndbold

Udveksling af viden er et centralt begreb for Adventures Barcelona. Vi ønsker, at klubberne får mulighed for at udveksle viden og erfaring med lokale klubber, når de er på træningslejr håndbold i Spanien. Dette er en enestående mulighed for at høste inspiration og erfaringer fra en anden sportskultur end den man selv kommer fra. Vi tilbyder blandt andet samarbejde med spanske hold, spansk træner, seminarer og turneringer i Spanien.

Vi ønsker at klubberne får mulighed at udveksle viden og erfaring med lokale klubber, når de er på træningslejr håndbold i Spanien.

Træner

Samarbejd med spanske trænere, på træningslejr i håndbold i Barcelona, Spanien

Som en del af vores vision om udveksling af viden og kompetence, tilbyder vi også samarbejde med professionelle spanske trænere og lokale klubber i Spanien på et højt niveau. Spanske håndboldtrænere kan have ansvar for en eller flere træninger i løbet af træningslejren. Derudover har trænere mulighed for at udveksle erfaringer og lave træningsplaner sammen med den spanske træner. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Spanske håndboldtrænere kan have ansvaret for træninger i løbet af træningslejren. Dette kan være til stor inspiration for både trænere og spillere.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Granollers

Deltag i håndboldturneringen Granollers cup i Spanien, nær Barcelona

Granollers cup er en stor international håndboldturnering i Spanien, der afholdes årligt. Granollers er en lille by ikke langt fra Barcelona. Turneringen er en stor begivenhed, og tiltrækker håndboldhold fra hele Europa. Her får i internationale kampe på et højt niveau. Adventures Barcelona kan tage sig af alt det praktiske for jer omkring deltagelse i Granollers cup, så i kan fokusere på at vinde håndboldkampe i turneringen.

Granollers cup er en stor international håndboldturnering. Vi kan tage os af alt det praktiske for jer omkring deltagelse i Granollers cup.

Turnering

Deltag i håndboldturneringer på træningslejr håndbold i Barcelona, Spanien

Et andet område vi fokuserer på er turneringer. Vi arrangerer turneringer i Spanien mellem skandinaviske hold og spanske hold. At møde hold fra forskellige nationer giver store oplevelser på banen, godt sportsligt udbytte og en masse sjov. Vi fokuserer på mindre turneringer hvor antallet af hold ikke er for stort. Det giver mulighed for samarbejde ud over kampene, fx. på fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Vi arrangerer turneringer mellem skandinaviske og spanske hold. Holdene kan samarbejde udenfor kampene, f.eks. på fælles træninger, seminarer og arrangementer.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...