Destination Management Company in Barcelona - English Version Grupperejser til Barcelona - Danish Version Gruppereiser til Barcelona - Norwegian Version Gruppresor till Barcelona - Swedish Version

Adventures Barcelona - Firmatur, gruppetur, klassetur og traningsleir i Barcelona
 • Studietur til Barcelona, Spania
 • 1

Studierejser til Barcelona

Fantastiske studierejser til Barcelona, Spanien!

På studierejse til Barcelona, kan man kombinere fagligt udbytte med spændende sociale aktiviteter. Barcelona er det perfekte rejsemål til en studierejse. Vi kan skræddersy programmet med fagligt relevant indhold, virksomhedsbesøg, teambuilding, workshops og meget mere. Derudover kan man nyde, alt hvad Barcelona har at tilbyde indenfor aktiviteter, oplevelser, sightseeing, shopping og strandliv. I Barcelona får man uforglemmelige oplevelser til gode priser!

Studierejser til Barcelona, Spanien

Studierejser til Barcelona for firmaer og organisationer

Vi skræddersyr studierejser til Barcelona for firmaer, organisationer og offentlige institutioner. Nogle ønsker et stærkt fokus på faglige aktiviteter, mens andre ønsker primært sociale aktiviteter. Sammen vil vi finde den bedste kombination for jer. I kan få kontakt med udenlandske akademiske miljøer og få inspiration og faglig påfyldning. Vi kan arrangere besøg til lokale firmaer og deltagelse i relevante seminarer. Vi skræddersyr studierejser, således at i får det ønskede indhold. Vi har skabt indholdsrige og unikke program til kommunale instanser, IT-firmaer, børnehaver, skoler, arkitekter og mange forskellige firmaer fra den private industri.

Vi tilbyder også spændende sociale aktiviteter i Barcelona, der passer til alle typer af grupper. Vi har en række tilbud indenfor adrenalin og sport, events og sightseeinggastronomi og velvære og teambuilding og kurser. Store muligheder for at lave noget anderledes og sjovt sammen, så som teambuilding, vin- og cava smagning, gourmet aften, motorsport, kajak, se FC Barcelona på Nou Camp, og meget mere. Aktiviteter til at styrke sammenholdet, forbedre kommunikationen, eller simpelthen bare at have det sjovt sammen. Sammen kan vi finde den perfekte blanding mellem fagligt og socialt indhold og skabe en uforglemmelig studierejse til Barcelona. 

Studierejser til Barcelona for studerende

Studierejser til Barcelona for studerende

Vi tilbyder studierejser til studerende fra gymnasier og universiteter. Barcelona har flere internationalt anerkendte universiteter og forskningsmiljøer. Vi arrangerer studiebesøg, således at man får mulighed for at besøge de tilsvarende universiteter i Barcelona. Det er både spændende og lærerigt at møde spanske studerende indenfor samme studier, hvilket giver en studierejse en ekstra akademisk dimension. Man får mulighed for at besøge forskningsmiljøer og firmaer, der er relevante for jeres studier. Det er spændende at se hvordan internationale firmaer arbejder, og man kan muligvis få nogle kontakter til fremtiden. Vi har lavet studierejser til kunststuderende, IT studerende, lærer studerende og andre typer af studerende. Vi skræddersyr studierejser til Barcelona baseret på jeres ønsker og behov, så i får turen i drømmer om. 

Derudover kan man vælge fra en bred vifte af sociale aktiviteter, når man er på studierejse i Barcelona. Få et rigtigt adrenalinsus på ATV, white water rafting, wakeboarding eller nogle af de andre action-pakkede aktiviteter. Se FC Barcelona med Messi og Neymar spille på Camp Nou og mærk stemningen med 100 000 tilskuere. Eller hvad med en hysterisk morsom Bubble fodboldkamp eller et Amazing Race gennem Barcelonas gader? Mulighederne er mange, hvis man rejser på en studietur til Barcelona. Lad os sammen gøre jeres rejse til en drøm!

 

Rejser til Barcelona, Spanien

Adventures Barcelona

Adventures Barcelona ønsker at skræddersy en perfekt studierejse til Barcelona for jer. Vi samarbejder med lokale firmaer, skoler og universiteter som vores gruppe kan komme og besøge, så i kan få et enestående akademisk udbytte af jeres studierejse. Vi tager os af de praktiske detaljer som hotel, transport, reservation mm., således at i kan slappe af og nyde en uforglemmelig studierejse til Barcelona. Vi hjælper jer med at finde de bedste aktiviteter for jeres gruppe og skræddersyr et program baseret på jeres ønsker, behov og budget.

Når man rejser på studierejser til Spanien, fortjener man et begivenhedsrigt program. Det får man med Adventures Barcelona!

  

Priser fra kr 2 495,-

Tilpasset

Vi skræddersyr et program som passer til netop jeres behov:

 • Overnatning
  Varighed? Kvalitet? Måltider? Faciliteter? Pool? Mødelokaler? Spa?
 • Transport
  Flybilletter? Lokal transport?
 • Indhold
  Firmabesøg? Konferencer? Seminar? Studiebesøg?
 • Aktiviteter
  Adrenalin? Sport? Sightseeing? Gastronomi? Velvære? Teambuilding? Kurser?

Pris fra kr 2 495,-

Pakke 1

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 4 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Tour Sagrada Familia

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football


Pris fra kr 3 295,-

Pakke 2

Dette er kun et eksempel på hvad et program kan omfatte:

Overnatning og transport

 • 6 overnatninger på hotel
 • Morgenmad, wifi, pool, møderum
 • Lokal transport

Indhold

 • Firmabesøg
 • Studiebesøg
 • Konference

Aktiviteter

 • Amazing Race Barcelona
 • Bubble Football
 • Billetter til FC Barcelona kamp
 • Segway Sightseeing
 • Gourmet Aften

Pris fra kr 4 495,- 

Besøg

Virksomhedsbesøg ved studierejser til Barcelona, Spanien

Udveksling af viden er vigtig for Adventures Barcelona. Vi ønsker at vores kunder skal have mulighed for at udveksle viden og erfaringer med spanske organisationer. Gennem vores virksomhedsbesøg får i mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder og skabe kontakter til fremtiden. Det er både spændende og inspirerende at høste erfaringer fra en anderledes arbejdskultur.

Med vores virksomhedsbesøg får jer mulighed for at besøge lokale spanske firmaer, se hvordan de arbejder, udveksle erfaringer og skabe kontakter.

Adrenalin og Sport

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre adrenalinspækkede aktiviteter, vi kan tilbyde jer. Derudover kan man vælge fra en række sportslige aktiviteter, såsom sejlads, kajak og strandsport. Dette er en stor mulighed for at lave noget spændende og anderledes, at opbygge samhørighed og ikke mindst at have det sjovt sammen!
Læs mere...

Spændende og adrenalinfyldte aktiviteter i Barcelona

Adrenalin og Sport
Vi garanterer høj puls, på 4-hjulet, ved kite surfing, white water rafting, faldskærmsudspring, eller nogle af de andre aktiviteter vi kan tilbyde.

Læs mere...

Faciliteter

Gode faciliteter og hoteller i Barcelona, ved studierejser til Barcelona, Spanien

Vi samarbejder med glimrende hoteller, der tilbyder en række forskellige faciliteter. Dette omfatter blandt andet mødelokaler og auditorium. Flere tilbyder også indendørs og udendørs swimmingpool, fitnesscenter, tennisbaner, og spa afdeling med mulighed for massage, fysioterapi og mere. Forskellige grupper kan have forskellige behov, kontakt os venligst på forhånd hvis i har særlige behov, og vi vil forsøge at arrangere det for jer.

Vi samarbejder med glimrende hoteller med en række faciliteter. Dette kan omfatte mødelokaler, auditorium, tennisbane, pool, spa m.m.

Events og Sightseeing

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Oplev stemningen sammen med 100.000 andre når verdens bedste fodboldhold spiller på Camp Nou! Barcelona er vært for en række store begivenheder, og vi lader jer deltage i disse. Vi arrangerer også spændende sightseeingture, både til fods og på hjul, og selv i luftballon eller helikopter. Vi kan også tage jer til forlystelsesparker, nærliggende byer og andre attraktioner i Barcelonaområdet.
Læs mere...

Fantastiske oplevelser og seværdigheder i Barcelona

Events og Sightseeing
Oplev stemningen med 100.000 på Camp Nou, tag på sightseeing tur til fods eller på hjul, besøg forlystelsesparker og seværdigheder i Barcelona.

Læs mere...

Studier

Udveksling af viden og studiebesøg ved studierejser til Barcelona, Spanien

Vi arrangerer også studiebesøg til universitet og forskningsinstitutioner. Dette omfatter både skoler, universiteter og forsknings- og høj-kompetence miljøer. Her kommer i i kontakt med internationale miljøer på forskellige fagområder, og deler viden og erfaringer. Besøgene er et godt redskab til at skabe kontakter og kan danne grundlag for et fremtidigt samarbejde. Vi tager os af de praktiske detaljer og aftaler.

Vi tilbyder besøg indenfor uddannelse og forskning. Jer kommer i kontakt med internationale miljøer på forskellige fagområder.

Gastronomi og Velvære

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Træd ind i Barcelona’s gastronomiske verden og opdag restauranterne, smag vine, oplev den uforglemmelige tapas og udforsk de farverige markeder. Vi tager jer til nogle af de ukendte juveler i junglen af tilbud. Barcelona har også en række tilbud indenfor sundhed og velvære. Tilbring en dag i spaen, prøv dampbad, nyd massage og mærk at energien kommer tilbage til jer igen. Mindeværdige oplevelser.
Læs mere...

Smagfulde og behagelige aktiviteter i Barcelona

Gastronomi og Velvære
Oplev Barcelonas gastronomiske verden med vin, tapas og farverige markeder. Tilbring en dag i spaen og nyd de forskellige massager.

Læs mere...

Seminar

Interessant seminar i Spanien ved studierejser til Barcelona

Vi tilbyder seminarer, skræddersyet til jeres behov. Interessante fagfolk indenfor jeres branche eller fra andre relevante miljøer forelæser. Vi kan også arrangere praktiske workshops med forskellige fokusområder. Dette er et fantastisk sted at mødes og udveksle viden og erfaring, for fagfolk fra forskellige lande. Det er både inspirerende og meget lærerigt for en organisation at få indsigt i hvordan andre tænker og handler. 

Deltag i seminarer, der kan skræddersys til jeres behov. Forskellige fagfolk i branchen forelæser, og i kan deltage i forskellige workshops.

Teambuilding og Kurser

Spændende teambuilding i Barcelona

Styrk miljøet og samhørigheden i organisationen gennem teambuilding aktiviteter i Barcelona. Det kan være en sjov bubble fodboldkamp, et trætopsløb eller et Amazing Race i Barcelona. Løs gåder og udfordringer der tester evnen til kommunikation og samarbejde. Derudover tilbyder vi kurser i sprog, madlavning, med mere. En genial måde at kombinere læring og sjov for grupper.
Læs mere...

Spændende teambuilding i Barcelona

Teambuilding og Kurser
Styrk miljøet og samhørigheden med teambuilding. Boble fodbold, Amazing race eller trætopsløb. Udfordrende og lærerigt for hele gruppen.

Læs mere...